Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2020 » Июль » 20
antikorZt Кандидат на посаду міського голови Житомира розпочав свою передвиборчу кампанію з брехні

antikorZt


Оценка: 2.6/5 Голосов: 5

Кандидат на посаду міського голови Житомира розпочав свою передвиборчу кампанію з брехні

20.07.2020, 13:36:03 6745 2.6 1

 

19 липня на порталі Житомир.інфо вийшло інтерв’ю ексзаступника міського голови, а нині кандидата на посаду міського голови Матвія Хренова.

Наша громадська організація приємно здивована, що в інтерв’ю, де кандидату варто було б розповісти про його чіткі досягнення на посаді заступника міського голови, бачення розвитку міста, довести, чим він кращий за інших кандидатів, що також збираються йти в мери, Хренов чомусь говорить про позови ГО «Антикорупційний рух Житомирщини», які надходили на його адресу. Мовляв, саме ми заважали йому працювати усі три роки.

Офіційно зазначаємо, що наша громадська організація не подала жодного позову до суду щодо діяльності Матвія Хренова, як посадової особи Житомирської міської ради.

Також наголошуємо, що починати свою передвиборчу кампанію кандидату на посаду міського голови з брехні не личить прогресивному політику.

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
MAS-ter
1 Mast (MAS-ter)   • 15:20:42, 04.08.2020 [Материал]

У Матвея есть, кроме двоюродного брата Борислава Розенблата, родной брат Павел. Который сейчас в бегах в Израиле. Да и у всей семьи куча недвижимости за границей Украины. Зачем им надо прилипнуть к бюджету города понятно. А вот житомирянам зачем они?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо