Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Демчик » 2020 » Октябрь » 1
Демчик Чому я іду на вибори

Демчик


Оценка: 1.9/5 Голосов: 18

Чому я іду на вибори

01.10.2020, 11:45:52 3295 1.9 2

 
Я вирішив піти на вибори тому, що мені довіряють люди, яким я допомагав весь цей час. Тому, що вважаю, що з мандатом довіри житомирян я можу зробити набагато більше для міста.

Зараз усі пишуть про те, чому вирішили балотуватися, згадують про проблеми міста, сварять своїх політичних опонентів.

Я не стояв осторонь проблем Житомира усі ці п’ять років. І не з’явився у публічній площині лише напередодні виборів.

А де в цей час були інші кандидати? Працювали заступниками діючого мера, були членами його виконкому чи просто займалися своїми справами, коли в садочках заливало дах, безпідставно підвищували вартість проїзду або коли друга лікарня ім. В.П.Павлусенка опинилася на межі закриття?

Я весь цей час працював на Житомир, допомагав дитячим садочкам контролювати процес утеплення, боровся за надання статусу лікарні №2 опорної, допомагав житомирянам захищати їх прибудинкові території, відстоював інтереси колективу ТТУ, боровся проти недолугих рішень влади про централізацію пралень в дитячих садочках, що призвело би до колапсу та антисанітарії в роботі дошкільних закладів, та багато інших питань.

ЩО ПРОПОНУЮ

Я не хочу будувати «космічні кораблі» та обіцяти проєкти на які не вистачить усього річного бюджету міста.
Моя програма – це вирішення проблем, з якими ми стикаємося щодня і які влада не вирішує роками.

Вода
В наших кранах немає питної води. Інколи її не можна використовувати навіть як технічну. Є проблеми як з постачанням, так і з очищенням. А ще – зі збереженням. Влада не контролює водовідведення приватного сектору і не допомагає з цим, тому водовідведення без очистки відбувається просто в Тетерів. Житомир знаходиться на межі екологічної катастрофи, хоча ми цього не помічаємо.

Транспорт
Житомир – це місто, яке давно потребує нової транспортної концепції. Затори, засилля приватних маршруток – це наслідок недолугого управління транспортною системою міста. Питання вирішить логічна, зрозуміла та зручна транспортна концепція, де в пріоритеті комунальний транспорт, інтереси і пасажирів громадського транспорту, і водіїв власних авто.

Якість послуг
Після ліквідації ВЖРЕПів місцева влада стоїть осторонь питань житлово-комунальної сфери. Ініціюю створення відділу міськвиконкому, який контролюватиме якість надання комунальних послуг та допомагатиме житомирянам відстоювати свої права в цій сфері.

Сміття
Ситуація, коли наші двори після вивозу сміття схожі на зловонні ріки – не є нормальною. Ситуація, коли приватний сектор викидає сміття на центральні дороги – не є нормальною. Ситуація, коли ми порядно сплачуємо кошти за комунальні послуги, а до майданчика з баками бридко підійти, бо його не миють і не прибирають – не є нормально.
Лише контроль влади за якістю надання цих послуг можуть зробити наше місто чистішим.

Ремонт житлового фонду
Я пропоную програму співфінансування з владою не лише з питань утеплення житлових будинків, а і з ремонту комунікацій і прибудинкових територій. Житомир не стає привабливим від латання ям у дворах. Місту необхідна комплексна програма благоустрою прибудинкових територій з урахуванням уподобань жителів конкретних мікрорайонів, наприклад, як облаштування парковки або майданчиків для вигулу домашніх тварин.

Інфраструктура
Житомир розбудовується, однак у місті не з’являються нові школи та дитячі садочки. Дошкільні навчальні заклади переповнені, записуватися у школи і садочки потрібно за роки перед початком навчання.
Забудова міста має бути логічною, без сучасних «свічок» поряд з пам’ятками архітектури або ж на березі річки Тетерів. З врахуванням необхідних об’єктів інфраструктури для зручності житомирян забудовником одразу.

Антикорупційна діяльність
Космічні зарплати чиновників міськвиконкому, використання сотень тисяч бюджетних коштів на проєктну документацію, яку ніколи не втілять в життя, непрозорі тендери, існування комунальних підприємств, які не приносять користі та прибутку для міста. Житомир має стати містом вільним від корупції.

Я не обмежуюсь цими напрямками роботи. Готовий вислухати ваші пропозиції та втілювати їх у життя.
Прошу вашої підтримки! Балотуюся на посаду міського голови Житомира та першим номером в списку кандидатів у депутати міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка.

Я ЗА ВАС,
ВИ ЗА МЕНЕ,
МИ ЗА ЖИТОМИР!


 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
garold
1 Кonstantin (garold)   • 19:17:45, 01.10.2020 [Материал]

Блин,а ты смешной,там эти другие такие же самые как ты,но ты так и не смог нас переубедить что ты лучше их.Самодовольных и чванливых мэров у нас было предостаточно,но не один так и не смог убедить горожан что способны улучшить их жизнь,а не свою!!!!!
Artmaker
2 Евгений (Artmaker)   • 13:59:27, 05.10.2020 [Материал]

Демчик, НЕ СМЕШИ! На поле юмора Зе-команду тебе точно не переиграть)))))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо