Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2020 » Октябрь » 12
TarasS Катастрофа на вул. Гагаріна: тротуар провалився у нечистоти. ВІДЕО

TarasS


Оценка: 3.0/5 Голосов: 14

Катастрофа на вул. Гагаріна: тротуар провалився у нечистоти. ВІДЕО

12.10.2020, 06:04:19 4777 3.0 11

Ще пару днів тому житомиряни вправлялися у дотепності з приводу «провалля ім. Сухомлина», яке раптово з’явилося на проїжджій частині вулиці Фещенка-Чопівського. Цього разу все драматичніше. Біля будинку №20 по вулиці Гагаріна 11 жовтня прорвало каналізаційні мережі. Бурхливий потік нечистот підмив і обвалив тротуар одразу у декільком місцях.


 
Це вже не просто провалля, а комунальна катастрофа. Яка має всі шанси перерости в екологічну катастрофу міського масштабу.



По-перше, під цією місцевістю – природний пливун. Тобто, тут дуже нестійкий ґрунт, який легко піддається водній ерозії. По-друге, станом на 16:30 год. ніяких аварійних робіт на місці драми не велося. Аварійну ділянку тротуару просто обгородили стрічкою.



Але потік не спиняється. Отже, нижче (а, можливо, й вище) по вулиці невдовзі з’являться нові провалля.



Ну, і ще одна невтішна новина. О 17:40 год. я зателефонував в аварійну службу «Житомирводоканалу» за телефоном (0412) 24 08 10. Диспетчер повідомила, що знає про аварію. Але аварійні роботи там почнуть лише 12 жовтня, сказала вона флегматичним тоном. Залізна витримка!



За іронією долі, у сотні метрів нижче на вулицю Гагаріна кладуть новий асфальт. Міська влада розпочала великий ремонт вулиць акурат напередодні виборів – щоб показати, як вона піклується про городян.



Композицію увінчує агітаційний борд міського голови. Який обіцяє Житомиру «реальні проєкти», якщо ми його оберемо знову.



Якщо би ви назвали «проєкт», при якому комунальне підприємство «Житомирводоканал» ніяк не реагує на комунальну катастрофу? Що це за такі «проєкти», коли гроші у мера на борди з обіцянками-цяцянками є – а грошей у міста хоча б на одну резервну аварійну бригаду у вихідний день нема?..

Повний матеріал читайте тут 

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 11
Marek
1 Стас (Marek)   • 14:17:36, 12.10.2020 [Материал]

Вот он, настоящий журналист. Вот он в чем, по настоящему, разбирается. Сэр Клипинг кусает локти. :))
manitu
2 Владлен (manitu)   • 15:40:28, 12.10.2020 [Материал]

Ну не ТараСС, а криголам какой-то... оседлал поток и вникнул в самое оно.
Вдарил порохобота.
manitu
3 Владлен (manitu)   • 08:02:51, 14.10.2020 [Материал]

На главной есть таже инфа дублированная от "Слуги народа"
- Совпадение?..
- Не думаю!
Одна, слаженная команда.
Fenugreek
4 Alex (Fenugreek)   • 04:36:38, 16.10.2020 [Материал]

Это фигня, вот где катастрофа —
https://youtu.be/cS20rob5rGw
manitu
5 Владлен (manitu)   • 17:24:26, 16.10.2020 [Материал]

А ты жесток! Тут от Шария многим животики пучит как те нечистоты из блога.
И кстати где перди?... он же в тех провалах как рыба в воде.
Fenugreek
6 Alex (Fenugreek)   • 05:10:52, 17.10.2020 [Материал]

Реально после этого вИдело мне совсем стало не по себе. Я предполагал , что там плохо но не мог предположить, что на столько. Только почему то у горе патриотов нет смелости против этого, что-то сказать.что тарас , что этот горе перди...
predi
7 predi (predi)   • 07:48:59, 17.10.2020 [Материал]

А шо там в цьому відео від шарика?
Бо в нього типове хоббі збирання свіжого гівна по туалетах.
Тому від просить себе називати головним гівнюком, а всіх його прихильників типу Alex (Fenugreek) чи Владлен (manitu) підговнючниками.
Але строга ієрархія не дає цих гівнюків ставити в один ряд бо серед них є більш видатні, як Alex і менш прославлені як Владлен.
Тож воняють вони знатно бо така професія руського продажного імбила.
TarasS
9 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 09:53:31, 17.10.2020 [Материал]

"Реально после этого вИдело мне совсем стало не по себе."

І щоб отямитись - ти переїдеш жити в РФ. Так?
TarasS
8 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 09:51:33, 17.10.2020 [Материал]

"Это фигня, вот где катастрофа —
https://youtu.be/cS20rob5rGw"

Хитрозадий ватник Лошарій записує відосики на віллі в Іспанії - а ватний недоумок Fenugreek перепощує це на ЖЖ. І це в той час, коли в твоїй улюбленій Америці лінчують негрів, а твого улюбленця Путіна за використання хімічної зброї чморять навіть Меркель і Макрон.

Катастрофа в цьому, я правильно зрозумів?
Fenugreek
10 Alex (Fenugreek)   • 06:37:40, 18.10.2020 [Материал]

Просто Тарас и перди признаться, что у вас нет яиц на то, что бы говорить о этой проблеме . Короче писать всякую муйню о каких то ватниках или как у шиза перди который везде видит Путина это вы можете. А то, что реальная молодая девушка поехала и сняла репортаж об этом вам« патриотам» должно быть стыдно. Хотя вас клоунов уже никто серьезно не воспринимает.. Так, что чудите дальше.
predi
11 predi (predi)   • 07:56:45, 18.10.2020 [Материал]

"Просто Тарас и перди признаться, что у вас нет яиц".
Не бреши. Купив вчора цілий лоток.
"Короче писать всякую муйню о каких то ватниках или как у шиза перди который везде видит Путина это вы можете. "
Ти знов про пупкіна ? Бо я його не згадував десь з півроку, а то і більше? А ти спитав чи в нього є яйця чи фрукти? Бо можем передать лоток "лимонок" з запалами щоб скоріше здох. Перевір і доложи.
"А то, что реальная молодая девушка поехала и сняла репортаж об этом " Ах ти старий развращенец! Дивишся "об этом"? Але який з тебе толк якщо ти з команди гоміков ім.Пупкіна?
"Хотя вас клоунов уже никто серьезно не воспринимает.. Так, что чудите дальше."
Ха.ха.ха!
Тому ти нас бачиш навіть у ві сні і прокидаєшся в холодному поту від жаху, а наші образи навіюють таку іллюзію нестійкого розумового дефекта, що ти вже згадуєш нас в кожному своєму посту? Дешевка ти продажна, шестірка гівнюка!
Тож очнись, вата!
В тебе одні слова обганяють інші і виходить бездумна композиція з набору слів. Спочатку про яйця, потім про секс з путіним і винний в цьому я і Тарас!
Он ватнік Stoics обізвав всіх росіян бидлом котре потрібно поставить в стойло. Про всіх росіян не знаю, а ось ти є реальний представник того про кого він мовив.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо