Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2020 » Октябрь » 25
TarasS Сухомлин і Леонченко «спалили» свій таємний союз. ФОТО

TarasS


Оценка: 2.0/5 Голосов: 8

Сухомлин і Леонченко «спалили» свій таємний союз. ФОТО

25.10.2020, 16:32:18 7255 2.0 3

Існує певна кількість інертних житомирян, які досі вважають, що Сухомлин – затятий «майданівець», а ОПЗЖ у Житомирі – страшенна непримиренна опозиція до Сухомлина та його команди. Але день виборів поставив усі крапки над «і».



Міська влада (читай – Сухомлин) не забезпечила виборчі дільниці засобами гігієни, опаленням і теплом, нормальними санвузлами і нормальним доглядом за приміщеннями. Деякі дільниці розташовані в аварійних або занедбаних будівлях. На деяких дільницях кабінки для голосування ліпили вручну вранці 25 жовтня. Працівники ДВК мерзнуть, бо практично скрізь собачий холод. Здавалося б, опозиційна Наталя Леонченко мала б висловити своє «фе» Сергієві Сухомлину. Та написала вона ось що.



Я ще у вересні запідозрив, що Наталя Леонченко на цих виборах грає роль технічного кандидата Сергія Сухомлина. Непрямих підтверджень цьому було декілька. Скільки б ви не рилися у програмних документах або публічних виступах Леонченко – ви ніде не знайдете у неї критики діючого міського голови. Тепер все стало на свої місця. Леонченко подає голос саме тоді, коли потрібно Сухомлину – і саме проти тієї політичної сили, яка становить для Сухомлина реальну загрозу. Таку ж сателітну функцію біля мера виконує і Демчик, який не критикував ні Сухомлина, ні Леонченко, ні Зубко, ні Хренова, ні Розенблат – взагалі нікого. Але, отримавши відмашку від Сергія Івановича – Демчик у потрібний момент слухняно «гавкнув» на Євдокимова. На цьому його «кампанія», власне, і вичерпалась.

Навіщо Сухомлину зграя технічних кандидатів? – ми про це дізнаємося у найближчі дні. Власне, я знаю, для чого, але ще трохи потримаю інтригу. Як любить казати сам Демчик – «будет интересно»!

P. S. А з приводу зриву виборів і кому це вигідно – так тут все дуже просто. Створення нестерпних умов на дільницях веде до зменшення явки. А зменшення явки, у свою чергу, робить теоретично можливою ідею-фікс, на яку молиться команда Сухомлина: перемога у першому турі з результатом 50%+.

P. P. S. А з приводу того, хто несе відповідальність за бедлам – так є ж закон. Відриваємо і читаємо ст. 62 п.2 Виборчого Кодексу України: «Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування або інші органи (посадові особи), які відповідно до закону здійснюють їх повноваження, забезпечують звичайні виборчі дільниці належними приміщеннями для організації їх роботи та проведення голосування відповідно до вимог цього Кодексу та нормативів облаштування таких приміщень, встановлених Центральною виборчою комісією, а також надають технічну допомогу в їх облаштуванні…»
 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Marek
1 Стас (Marek)   • 18:51:23, 25.10.2020 [Материал]

Демчик "гавкнув" на Євдокимова... оце так журналістика!
Кіплінг кусає собі лікті.
bda
2 ДДД (bda)   • 19:46:57, 25.10.2020 [Материал]

Есть нарушения - заявление в установленном порядке! пиздёж на сайте - хайп для поддержания штанов...
Marek
3 Стас (Marek)   • 20:04:37, 25.10.2020 [Материал]

Да у него и штанов нет,одни подштанники. На побегушках у кандидатов много не заработаешь.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо