Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2007 » Март » 5 » 14:02:36

«Житомиртеплокоммунэнерго» признан самым большим должником за газ

05.03.2007, 14:02:36 4366 0
«Житомиртеплокоммунэнерго» признан самым большим должником за газ

На чергове засідання обласної комісії з питань розрахунків за спожиті енергоносії, яке провели перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Загривий та заступник голови облдержадміністрації Сергій Тараненко, було запрошено керівників 4 теплопостачальних підприємств області, які мають найбільші борги перед ДК "Газ України", та керівників 4 промислових підприємств регіону, які вчасно не розраховуються за електроенергію.

Станом за 1 березня, найбільше заборгувало за спожитий природний газ ОПТМ „Житомиртеплокомуненерго”. Це теплопостачальне підприємство не доплатило ДК „Газ України” 13,8 млн. грн. Найбільшим боржником за користування електроенергією є ДП „Житловик” ВАТ „Житомирінвест”. Сума боргу цього підприємства перед ЗАТ „Житомиробленерго” станом на 1 березня складає 2,7 млн. грн.

Було дано доручення керівникам підприємств скласти графіки погашення заборгованості за енергоносії на підприємствах та забезпечити особистий контроль їх виконання.

Прес-служба облдержадміністрації


Как сообщили в отделе сбыта коммунального предприятия "Житомиртеплокоммунэнерго", предприятие за последние четыре года создало кредиторскую задолженность в размере 50 млн. гривен.

В структуре кредиторской задолженности основную часть составляет долг перед газопоставляющей компанией. Предприятие также задолжало заработную плату своим сотрудникам. В то же время около 23 млн. гривен предприятию должны потребители. Задолженность юридических лиц.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: