Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Март » 20 » 13:33:46

Мэр Житомира В. Шелудченко покрывает своих подчиненных?

20.03.2007, 13:33:46 6648 0
Мэр Житомира В. Шелудченко покрывает своих подчиненных?

Мулові майданчики очисних споруд переповнені – повідомляє начальник ОСК-2 КП ЖУВКГ Яків Розенцвайг. 10-15 днів – і очисні не зможуть приймати стоки. Накопичений мул не вивозиться – немає куди, а шламонакопичувач №2, в який ще кілька років тому зазвичай зливався рідкий осад у подібних до нинішньої екстрених ситуаціях – заборонений до використання обласною СЕС.

Заборонений безпідставно – вважає керівництво ОСК-2, “за компанію” зі шламонакопичувачем №1, який належить ТОВ “ЕМІ-Україна” (шкірзавод) і який начебто й був причиною позаторішнього загострення екологічної ситуації в районі східної промзони міста.

Створена ще влітку минулого року комісія під керівництвом міського голови, яка й повинна була розробити та здійснити заходи щодо вирішення проблеми, не працює.

Натомість працює шкірзавод “ЕМІ-Україна”, стоки якого вже найближчим часом можуть отруїти річку Тетерів з причини неможливості їх очищення. Ситуація патова – заявляє член комісії депутат міськради Іваницький І.М., бо єдиним безпечним виходом з неї може стати обмеження водопостачання міста. Запропонований же керівництвом ОСК-2 варіант відновлення використання шламонакопичувача №2 може вміщувати небепеку для мешканців прилеглих районів міста і населених пунктів.

Міська ж влада вдає, що нічого екстраординарного не відбувається. А міський голова Віра Шелудченко покриває бездіяльність своїх підлеглих, посилаючись у коментарях до ситуації на отриману від останніх інформацію, яка абсолютно не відповідає дійсності – так вважає депутат міськради Іваницький.


   По матеріалам: "КРОК Радіо" (Житомир - 102,2МГц)

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: