Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Июнь » 19 » 11:05:46

Гражданку Белоруссии задержали за дачу взятки следователю милиции

19.06.2008, 11:05:46 4098 0
Гражданку Белоруссии задержали за дачу взятки следователю милиции

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції 9 червня звернувся житель райцентру, який повідомив про те, що вночі невідома особа, пошкодивши навісний замок у його гаражі та викрала автомобіль ВАЗ- 21063.

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

На розшук машини було зорієнтовано працівників міськвідділу міліції. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів невдовзі міліціонери встановили місцезнаходження автомобіля та особи трьох зловмисників, що його викрали. Усі троє – жителі м. Новограда-Волинського, один з яких – 16-річний учень одного з місцевих профтехучилищ, інші – непрацюючі особи романської зовнішності, відповідно 22-х та 38-ми років.

Автомобіль повернуто власникові в неушкодженому стані. Слідчим відділом Новоград-Волинського РВ УМВС за даним фактом було порушено кримінальну справу. Правоохоронці підозрюють, що на рахунку цієї трійці ще не одна крадіжка автотранспорту. 22-річного викрадача авто було затримано.

Проте на цьому історія не закінчилась. Вже наступного дня до міськвідділу міліції завітала 45-річна громадянка Республіки Білорусь, жителька райцентру, яка представилась тіткою затриманого. Задля вирішення кримінальної справи в особистих інтересах жінка запропонувала слідчому Новогра-Волинського міськвідділу міліції гроші в сумі 1 тисячі гривень в обмін за звільнення її племінника з-під варти на підписку про невиїзд.

Факт дачі хабара був одразу ж задокументований слідчо-оперативною групою міськвідділу. Таким чином наміри тітки затриманого перетворились у кримінальну справу. Наразі вирішується питання про її затримання.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: