Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Світ » 2009 » Октябрь » 26 » 19:09:46

Свадебные фото Ирины Шинкарук и Виталия Селиванова. ФОТОРЕПОРТАЖ

26.10.2009, 19:09:46 14683 0
Свадебные фото Ирины Шинкарук и Виталия Селиванова. ФОТОРЕПОРТАЖ

Ще зовсім недавно у своїх інтерв’ю на запитання щодо особистого життя заслужена артистка України Ірина Шинкарук незмінно відповідала: «Не одружена і ніколи не була».

Тепер ситуація кардинально змінилася: 21 жовтня Ірина офіційно поєднала долю з молодим підприємцем із Астани Віталієм Селівановим. Шлюбна церемонія відбулася в Київському Центральному залі урочистих подій, а за кілька годин молодят повінчали Церкві Життєдайного джерела Києво-Печерської лаври. Проводив вінчання її духівник отець Геннадій, а хористам допомагав лауреат Гран-прі першої «Червоної рути» і добрий друг Ірини Василь Жданкін, який спеціально приїхав на вінчання.

Історія знайомства Ірини та Віталія доволі романтична – шість років тому Ірина приїхала до Астани у складі делегації Міністерства культури України для участі в Днях культури України в Казахстані. Там до них «прикріпили» місцевих підприємців, щоб допомогти краще адаптуватися в місті. Серед них був і Віталій Селіванов, директор невеличкого заводу із виготовлення тротуарної та облицювальної плитки. Після концерту Ірина захотіла розшукати однокурсницю батька, казаську журналістку Рабігу Аманджолову, а Віталій викликався допомогти їй. Разом вони знайшли Рабігу, поспілкувалися, Віталій відвіз Ірину до готелю, а вранці з’явився перед дверима її номеру з величезним букетом троянд.

Ірина довгий остерігалася відпускати на волю почуття, що зародилися в серці: все таки, де Україна, а де – Казахстан. А Віталій після двох років перерви почав активно торувати шляхи до Києва, а два місяці тому приїхав до Ірини з проханням познайомити його з родиною. При чому почав це знайомство не з батьками, а зі старійшинами роду – дідусем і бабусею, чим надзвичайно вразив Ірину. У самого Віталія теж українське коріння – його батько родом із Чернігівської області, а в Казахстані їхня родина опинилася в часі освоєння цілини.

«Ірина нам призналася, що їй пропонують руку і серце, але багато говорити не хотіла, щоб не наврочити. Тоді ми вийшли на сайт «Однокласники» і там розшукали інформацію про майбутнього зятя. І ми на весіллі не могли стримати сліз радості, дивлячись на цю пару», - ділився враженнями батько Ірини Володимир Шинкарук. Для нього це було подвійне свято – якраз напередодні з рук Президента України Віктора Ющенка він отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня. «Тепер у нас у родині четверо заслужених, - говорить не без гордості Володимир Федорович. – Крім заслуженої артистки України Ірини Шинкарук, заслуженого діяча мистецтв Володимира Шинкарука є іще мій рідний брат Борис Шинкарук – заслужений журналіст, та його дружина Неоніла – заслужений працівник освіти».

А Ірина й Віталій справді того дня просто випромінювали щастя. А оскільки привітати Ірину прийшло багато колег по артистичному цеху, то не обійшлося без пісень і танців – свої сюрпризи-віншування підготували шоу-балет «Кардинал», Володимир Шинкарук, Антоніна Матвієнко, Василь Жданкін з дочкою. Ірина теж не лишилася в боргу, подарувавши коханому пісню. Привітати молодят прийшли також хрещена Ірини Ніна Матвієнко з родиною, міністр культури Василь Вовкун, президент Національної радіокомпанії України Віктор Набруско, віце-спікер Микола Томенко та інші відомі особи.

До речі, Казахстан відіграє в долі Ірини Шинкарук особливу роль – саме тут у 1994 році п’ятнадцятирічна співачка отримала на фестивалі «Голос Азії» відзнаку за виконання найкращої пісні фестивалю і диплом FIDOF. Найближчим часом молодята відбувають до Астани, хоча питання остаточного місця проживання родини залишається відкритим: на весіллі Віталію дали зрозуміти, що Ірина – це національне надбання України і надовго відпускати її з рідних теренів ніхто не збирається. Він обіцяв подумати.




Свадьба Шинкарук


 


Свадьба Шинкарук



Свадьба Шинкарук






Свадьба Шинкарук



 

Свадьба Шинкарук

 



Свадьба Шинкарук


Свадьба Шинкарук



Свадьба Шинкарук

Свадьба Шинкарук



Свадьба Шинкарук



Свадьба Шинкарук




Свадьба Шинкарук



Свадьба Шинкарук






Свадьба Шинкарук



Свадьба Шинкарук


Свадьба Шинкарук



Свадьба Шинкарук


Фото: Леонід Шевчук

Тэги: шинкарук, шоу-бизнес, Свадьба

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: