Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 24 » 14:55:11

Замовні матеріали проти Івана Литвина не містять жодних правдивих фактів

24.10.2014, 14:59:49 2758 0
Замовні матеріали проти Івана Литвина не містять жодних правдивих фактів

®
Підтримка людей вивела Івана Литвина в лідери передвиборчих перегонів на 66-му округу. Саме тому його конкуренти розгорнули масштабну кампанію чорного піару. Опоненти не гребують зачіпати священні теми, такі як родина, захист Батьківщини. Так само фальсифікують і результати соцопитувань.

Інтернет заполонили матеріали, в яких піддають сумніву певні дані з життя Івана Литвина, не пропонуючи при цьому жодних фактів, які б підтверджували різноманітні припущення. Все тому, що інших фактів, окрім тих, що вказані в офіційній біографії та виступах кандидата Івана Литвина, просто немає. Всі матеріали створені проти кандидата побудовані на припущеннях, домислах і чутках. Тому ці матеріали являють собою купу питань, які автори ставлять перед читачем, але не можуть знайти на них відповіді.

Тому ми вирішили запропонувати їм ці відповіді. Ми відповімо на всі нападки проти Івана Литвина. Чесно і без прикрас.

Нині автори ряду видань за великі гроші намагаються піддати сумніву службу Івана Литвина в АТО. Зокрема, його звинувачують в дезертирстві. Мовляв, як він міг покинути зону АТО і почати вести передвиборчу кампанію. Відповідь дає сам кандидат у своїх виступах перед людьми.

Іван є військовослужбовцем Збройних Сил України. Пішов воювати добровільно, як і більшість молодих хлопців. Спочатку проходив службу в Херсонській області. На перешийку військові охороняли Крим, який тоді вже перейшов до Росії. Потім сектор «Д», у складі якого був Іван з побратимами, перемістили в Донецьку область. Після того, як сектор «Д» був розформований, 30-та новоград-волинська бригада, в якій служить молодий чоловік, була відведена для відновлення своєї боєздатності в Запорізьку область.

Саме тоді, коли бригада покинула територію бойових дій, Іван Литвин і вирішив, що хоче спробувати свої сили в парламенті. Рішення було непростим, і молодий чоловік радився із хлопцями, з якими служив разом. Захисники Батьківщини підтримали рішення свого побратима.

Жителям 66 округу пропонують неправдиві дані соцопитувань, в яких вказують, що Івана Литвина обганяють нікому не відомі технічні кандидати.

Так аналітичне рейтингове агентство «Соціальний вимір» вказує, що Іван Литвин знаходиться на 5-й сходинці рейтингу, випереджаючи на 1 % іншого кандидата Віталія Журавського. На четверте місце ставлять Павла Дзюблика. Третім називають само висуванця Валерія Вариводу. Другим до зняття кандидатури називали Михайла Пухтаєвича. А перше місце віддавали кандидату від «Батьківщини» Петру Рябенку. Ці дані є неправдивими і озвучуються з єдиною метою – вивести потрібних кандидатів на перші місця, а реальних лідерів перегонів відсунути подалі.

Об’єктивна соціологія довела, що в передвиборчих перегонах на 66-му округу лідирує Іван Литвин.

Інший неправдивий рейтинг пропонує відомий політолог, директор «Інституту глобальних стратегій» Вадим Карасьов, або ж хтось інший від його імені. У цьому рейтингу лідером називають Валерія Вариводу. А того ж Петра Рябенка відсувають аж на 5 місце. Відомо, що Вадим Карасьов народився на Житомирщині. Не гоже обманювати земляків.

Для того, аби скомпрометувати Івана Литвина, в ЗМІ почали розпускати чутки про підкуп ним виборців. Адекватні люди розуміють, що це повна нісенітниця. Адже як кваліфікований юрист Іван знає про відповідальність за такі дії, тому ніколи б не пішов на подібний крок. Не дозволила б йому це зробити і совість. Адже Іван Литвин – високодуховна щира людина, яка, на відміну від своїх старших колег, не буде брехати людям у вічі.

Також у ЗМІ було розповсюджено коментар Тетяни Чорновол, яка балотується до Верховної Ради від «Народного Фронту», в якому колишня журналістка і активістка виступає проти проходження до парламенту ряду політичних діячів, зокрема, й Івана Литвина.

«Одіозні та скандальні політики, які мають відношення до попередньої влади, не повинні знову опинитись у депутатських кріслах», - висловлюється Чорновол.

Однак тут Тетяна суперечить сама собі, адже Іван Володимирович не був у владі раніше. Зрозуміло, що про об’єктивність пані Чорновол не може йти й мови. Адже Іван Литвин є її конкурентом її однопартійця. Тому за гучними правильними словами активістки ховається бажання «прибрати» лідера перегонів.

Не дивлячись на намагання конкурентів, люди підтримують Івана Литвина, бо бачать в ньому реальну опору і надію на позитивні зміни.

Сторінка Івана Литвина у Фейсбуці http://facebook.com/lytvynivan


Замовні матеріали проти Івана

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: