Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Як обманюють житомирян.

Автор: , 22.06.2021, 14:20:30
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

Мешканці Житомира не  відреагували на слова, який сказав у сесійні  залі  начальник управління комунального господарства Житомир а Олександр Марцун про те, що фірми, які торгують водою під гарними назвали «Джерельна», «Тала» та інше у ларьках, насправді беруть цю воду з водопроводу міста Житомира .  
         Дорогі друзі, зверніть увагу! Ви сплачуєте 1,2 грн  за літр води , яка коштує 29,50 з 1 м. куб. , тобто по 0,03 грн за літр. Ви згодні переплачувати комусь в 40 !!!!! разів більшу ціну?
Чи є сенс тягнути  водопровідну воду бутлями  на 5 чи 9  поверх ,  якщо ця ж сама вода тече у ваших кранах з одній і тій самій труби.
Цю аферу придумали ще за часів Януковича. Тоді вимагали від головного комунальника області Ю.Т. Гамкрелідзе, що б він  оплачував з обласного бюджету поставку водопровідної воду у бутлях. За відмову Гамкрелідзе був звільнений з роботи.
А зараз у кожному дворі встановлені монетизовані автомати для продажу води .  Вся ця схема, а це і попередження населення про неподання води в крани, про брудну воду, про технічну воду у кранах житомирян, надає можливість шаленого збагачення  окремим особам. Зверніть увагу, жодного разу, ні у міськраді, ні в облраді ніхто не піднімав питання очищення водопровідної воду.  
У свій час  я встановив найсучасніші фільтри для води у міській гімназії № 3. Фільтри встановлювали представники фірми – виробника з Німеччини. Після встановлення обладнання , я запросив працівників цієї фірми залишитись у нашому місті на три дні за мій рахунок  на знак подяки за якісне обладнання та роботу. Але цю люди поїхали на наступний день, бо сказали, що  «ми боїмось за свої життя, у вас  тут водяна мафія, нам погрожують» .
 І, незважаючи на наявність у гімназії  № 3  сучасних водяних фільтрів, фонтанчиків з питною водою,  все одно,  зобовязують у кожний клас купувати воду у бутлях.  
За моїм глибоким упередженням, 40% втраченої води, за яку ми всі платимо, це і є та вода, котру продають нам же у ларьках у 40 разів дорожче. Але люди, котрі були присутні у сесійній залі,  вимагали від влади оприлюднити через  ЗМІ інформацію про те, що фірми, які торгують «джерельною», «талою»  та іншою водою з яскравими назвами, насправді, продають воду з водопроводу.  Житомиряне мають знати, що вони купують під назвою «джерельна» та інше води.  Але влада цього не зробила.
 

Александр Коцюбко | 22.06.2021 | Переглядів: 7546
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0