Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Підприємства

ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ вирос від 3 до 40 кваліфікованих працівників

Автор: О.Орловська, 04.10.2021, 14:28:25
 10 жовтня вся Україна святкує «День працівників стандартизації та метрології». Стандартизація, метрологія, сертифікація - це складові технічного регулювання, які є надійною основою для захисту прав споживачів.
 
Стандарти відіграють значну роль в розв’язанні проблем торгівлі, захисту навколишнього середовища, розробленні ефективних соціальних ініціатив, у вдосконаленні програм безпеки і охорони здоров’я, покращання якості життя та розвитку економіки. Вони сприяють випуску високоякісної продукції, що може гідно конкурувати на міжнародних ринках, а також розширенню експортних можливостей держави. Для виробників товарів та виконавців послуг вони є надійним інструментом, який дозволяє досягнути балансу між інтересами виробника та споживача. Адже без довіри споживача до виробника неможливе нормальне функціонування ринку.
 
В Житомирській області є тільки дві організації, які виконують роботи в даній сфері, це 
ДП «Житомирстандартметрологія», яка існує понад 90 років та ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ», якому в цьому році виповнюється 10 років.
В день своєї річниці, можна відмітити, що наша організація виросла від 3 до 40 досвідчених та кваліфікованих працівників, які мають великий досвід роботи, високий рівень компетентності та надають послуги в різноманітних галузях.
 
Фахівці ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ» працюють з кращими підприємствами Житомирського регіону та за його межами. Нашими партнерами є виробничі підприємства, медичні установи, лабораторні центри, торгівельні організації, наукові та учбові заклади, заклади громадського харчування, підприємства готельного бізнесу, будівельні та транспортні організації, приватні підприємці.
 
В Житомирському регіоні це такі підприємства як «Житомирський маслозавод» - компанія «Рудь», підприємство «Кромберг енд Шуберт Україна», котлозавод «Крігер», логістична компанія «Акріс-Логістік», виробник органічної молочної продукції «Органік мілк», компанії «Укрнафта», «Укртелеком», «Укрпошта», зефірна фабрика «Жако», Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес», хлібозавод «Золотий каравай», Малинський каменедробильний завод, «Юнігран», Бехівський гранітний кар’єр, Обласний перинатальний центр, лікарня № 2 ім. Павлусенка В.П., Житомирська багатопрофільна опорна лікарня с Станішівка.
За межами регіону це ДУ «Київський міський лабораторний центр», ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр», КП Кріворізька клінічна лікарня №2, КП «Полтавська обласна клінічна лікарня», велика кількість лабораторій Держпродспоживслужби.
 
ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ» неодноразово визнано кращим підприємством в номінаціях Вибір споживача та Лідер галузі.
 
ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ» займається благодійною діяльністю, зокрема під час пандемії передала лікарні № 2 ім. Павлусенка В.П. 50 комплектів захисного одягу та на постійній основі співпрацює з Благодійним фондом "МОРАЛЬ НАРОДУ" в частині допомоги хворим дітям.
Наша команда працює для забезпечення задоволення потреб населення та суб’єктів господарювання будь-якої форми власності в отриманні якісних послуг у сфері стандартизації, сертифікації, метрологічних робіт, оцінки відповідності продукції.
 
Завдяки нашій діяльності проведена робота щодо вдосконалення систем управління безпечності харчування в закладах шкільної та дошкільної освіти в місті та області згідно з вимог законодавства України.
 
В закладах охорони здоров’я сертифіковані системи управління якістю, повірені законодавчо-регульовані засоби вимірювальної техніки, що сприяє процесу акредитації та наданню медичних послуг.
 
В сфері будівництва вимірювальна лабораторія ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАДАРТ» надає кваліфіковані, якісні послуги з випробувань будівельних матеріалів та конструкцій житлових та комерційних приміщень.
 
ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ» робить вагомий вклад в підвищення якості життя міста та людей, організовує робочі місця, вчасно сплачує заробітну плату та податки, що в свою чергу наповнює бюджет міста. За результатами діяльності організації за 2020 р. сплачено 5.111.580 грн. податків.
 
З нагоди професійного свята та 10-ти річного ювілею нашої організації запрошуємо всіх бажаючих на відкриття нового офісу та приєднатися до святкування 8 жовтня о 12.00 годині за адресою м. Житомир, майдан Перемоги 10, 3-й поверх.
 
Автор: О.Орловська, редактор рубрики "Підприємства" на ЖЖ.info
Підприємства | 04.10.2021 | Переглядів: 1026
Коментарів: 0