Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Переваги та особливості зеленого тарифу

Автор: Олег Ковальский, 02.10.2020, 12:32:56 Переваги та особливості зеленого тарифу
Зелений тариф набуває все більшої популярності серед українців, тому ще це чудова можливість перейти на безпечну енергію з вигодою для себе. Зелений тариф становить собою використання відновлювальних джерел енергії, що дозволяє бути не тільки користувачем, але й продавцем цієї енергії. Все тому, що під час роботи таких приладів виробляється більша кількість енергії, ніж потрібно одному користувачеві, що дає йому змогу ділитися нею з іншими.

Лідерські позиції в допомозі отримання зеленого тарифу займає компанія Atmosfera. Вона пропонує вигідні та зручні умови співпраці. Дана організація займається підключенням до зеленого тарифу за індивідуальними проєктами, що дозволяє кожному відчувати себе комфортно. На сайті представника розміщена докладна інформація про особливості процесу та його переваги. Кожен має змогу ознайомитися з вимогами, які потрібно виконати для підключення до зеленого тарифу. Також, на сайті міститься багато корисних статей, що допоможуть дізнатися більше про перспективи застосування відновлювальних джерел енергії. Є можливість зв'язатися з менеджером компанії. Для цього надано декілька зручних варіантів.



Зелений тариф працює дуже простим чином. Наприклад користувач отримує енергію від сонячної батареї. Її достатньо не тільки для того, щоб забезпечити всі прилади в домі, але й продати залишок. Саме тому така покупка дуже швидко окупається. Якщо ми говоримо про стандартну приватну сонячну електростанцію (потужність 30 кВт), то вона приносить прибуток до 20 євроцентів за 1 кВт. Станція на підприємстві принесе від 16,3 євроцента за 1 кВт. Таким чином, за рік власник станції може заробити близько 6500 у.є. 

Варто зазначити, що ціна на сонячну електроенергію при продажі вища за ціну звичайної електроенергії, що дуже вигідно для власника станції. Варто зазначити, що на тариф не впливають зовнішні чинники, такі як коливання валюти.

Участь у зеленому тарифі має такі основні переваги:

  • Незалежність. Власник сонячної електростанції не залежить від інших джерел та комунальних організацій, що робить життя комфортнішим та спокійнішим;
  • Економія. Окрім незалежності користувач має змогу отримати прибуток, збуваючи енергію іншим користувачам за визначеною ціною;
  • Підтримка. Компанії, які спеціалізуються на таких проєкт, підтримують клієнтів на кожному етапі, тому при виникненні питань чи неполадок, завжди можна звернутись до професіонала.
Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 02.10.2020 | Переглядів: 2157 | энергетика, энергия солнца

Читайте також на цю тему: