Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Лосини для спорту - комфорт та функциональність "другої" шкіри

Автор: Светлана Егорова, 07.02.2021, 21:41:25 Лосини для спорту - комфорт та функциональність "другої" шкіри
Фітнес, танці або, може біг? Хоча спортивний дрес-код варіюється в залежності від дисципліни, майже кожній активної людини необхідні кілька основних елементів гардеробу. Один з них — функціональні та правильно скроєні спортивні лосини. Очевидно, чи не так? І все ж знайти ідеальні легінси не так-то просто. Як шукати? На що звертати увагу при покупках? 

Зручні легінси для тренувань - друга шкіра

Свобода рухів і комфорт — вони повинні бути пріоритетом, незалежно від того, чи тренує користувач Зумбо, займається йогою або підіймає тяжкості. Підбираючи легінси для вправ, бігу або танців, слід почати з перевірки їх функціональності. Під час тренування одяг повинен стати другою шкірою, яка ідеально облягає тіло і дозволяє зосередитися тільки на рухах. Однак еластичний матеріал — це ще не все. Щоб лосини не зісковзували зі стегон при стрибках або присіданнях, також необхідно їх правильно зробити. Саме тому спортивні легінси оснащені широким ременем з гумкою, що дозволяє їм завжди залишатися в потрібному місці.

Лосини для вправ - як обрати розмір?

Навіть найкращий продукт не принесе комфорту і свободи, якщо не підібрати відповідний розмір. Не слід забувати завжди порівнювати різні моделі між собою, а у випадку з інтернет-магазином уважно перевіряти таблицю розмірів. 

Хороший матеріал - яку тканину обрати?

Якщо після надягання спортивних лосин користувач не відчуває ніякого тиску, а матеріал ніжно обіймає тіло і не ковзає при русі — половина справи позаду. Тепер пора зосередитися на якості продукції. Спортивні легінси повинні бути виготовлені з:

  • еластичних, 
  • дихаючих,
  • швидковисихаючих матеріалів, які виводять піт назовні та сприяють терморегуляції тіла. 


Однак легкість тканини не означає, що вона повинна бути напівпрозорою — а для багатьох товарів низької якості, на жаль, так воно і є! Для виробництва легінсів використовують тканину щільністю 270 г /м2, яка, крім теплового комфорту, забезпечує ідеальне покриття і довговічність.

Диявол криється в деталях

Перш ніж перейти до самої приємної частини шопінгу і дозволити собі захопитися соковитими кольорами та модним дизайном спортивних лосин, треба звернути увагу на деталі, які дійсно можуть зробити улюблені тренування неприємними. Під час вправ, коли тіло сильно розігрівається і потіє, його легко натерти. Тому перед покупкою варто перевірити структуру швів і додаткових елементів виробу, таких як блискавки, кишені або жорсткі світловідбивачі. Гладка поверхня продуктів забезпечує максимальний комфорт використання і знижує ризик роздратування.

Що робить легінси такими зручними?

Спортивні лосини знайшли своє застосування в спорті саме завдяки зручності, яку вони пропонують. Але що змушує активних людей так прагнути до них? Саме ті елементи, які описані в попередніх параграфах, а саме:

  • термоактивний еластичний матеріал, який добре прилягає до тіла;
  • пласкі шви;
  • функція управління вологістю;
  • антибактеріальні функції;
  • можливість посилення кращих якостей фігури;
  • широкий вибір моделей в унікальному дизайні.


Легінси - штани не тільки жіночі

Останні спортивні стилізації знайшли місце і для легінсів в чоловічому гардеробі. І чому б ні? Оскільки ці штани настільки зручні й в них так зручно тренуватися, виробники вирішили зробити їх доступними та для активних чоловіків. Чоловічі легінси відрізняються від жіночих тільки розміром і кроєм, технології, використовувані в них, в основному однакові, що робить їх придатними для будь-якого виду фізичних навантажень.

Розвиток технологій в області спортивного одягу і прихильність виробників зробили спортивні легінси універсальним елементом спортивного одягу.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 07.02.2021 | Переглядів: 5265 | Спортивная одежда, лосини

Читайте також на цю тему: