Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Опис автомобіля Ніссан Рог

Автор: Артем Кондратюк, 13.02.2021, 18:48:25 Опис автомобіля Ніссан Рог

У 2007 році стартував випуск компактного кросовера Nissan Rogue. Перше покоління моделі було орієнтоване на північноамериканський ринок. Виробники представили універсал підвищеної прохідності з повнопривідною трансмісією і міжосьовий багатодисковою муфтою. За останні роки було проведено повний рестайлінг оригінальної версії Nissan Rogue і запущений масовий випуск другого покоління кросовера, що є аналогом Nissan X-Trail. На цей час купить запчасти на ниссан рог на pravto не складає особливих труднощів. Це одне з ключових переваг даної моделі.

Специфіка конструкції

Виробництво Nissan Rogue першого покоління тривало аж до 2014 року. Протягом цього часу неодноразово проводився частковий і повний рестайлінг моделі. Інноваційні оновлення торкнулися комплекції та ряду дизайнерських рішень, які зробили Нісан Рог ще більш привабливим. Стильний дизайн в поєднанні з бюджетної ціновою політикою японського автопрому привернув увагу навіть найвимогливіших покупців. Nissan Rogue - компроміс високого рівня якості, продуктивності, функціональності і комфорту за доступною ціною. Всі охочі можуть купити запчастини для авто в Києві на https://pravto.com.ua/, просто заходьте на їх сайт, та обирайте потрібну деталь, або зверніться до менеджера, який вам з радістю допоможе. Витрата палива Nissan Rogue помірний. В середньому 9,5-12 л / 100 км.

Кузов Nissan Rogue має наступні характеристики:

  • кліренс - 190 мм;
  • висота - 1 684 мм;
  • ширина - до 1838 мм;
  • довжина - 4630 мм.

 

Ключові інновації

Nissan Rogue володіє комплексом вагомих переваг, серед інших: висока посадка, яка незамінна в умовах їзди по бездоріжжю і пересіченій місцевості, економічність 4-циліндрового мотора, відмінна маневровість, впевнене зчеплення на дорогах при будь-яких погодних умовах. Недавні розробки інженерів торкнулися інтер'єру, ходових якостей і оснащення салону. Бампер був збільшений в обсязі, завдяки чому на кузові сформувалися витончені лінії.

За задумом інженерів піднесена корма надала кросоверу стильний вигляд. Продуманий інтер'єр Nissan Rogue сприяє комфорту водія і пасажирів. Простір авто істотно збільшено в обсязі. В інтер'єрі домінує шкіра і хромовані вставки.

Серед інших експлуатаційних характеристик Nissan Rogue окремо варто відзначити передню і задню незалежну підвіски, оснащені стабілізаторами, дискові гальма і електричний підсилювач керма.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 13.02.2021 | Переглядів: 2025 | Ніссан Рог, автомобили

Читайте також на цю тему: