Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як організувати вантажні перевезення магазину, кіоску

Автор: Егор Мокрицкий, 13.02.2021, 19:39:04 Як організувати вантажні перевезення магазину, кіоску

Перевезення торгової точки, переїзд цеху, складу або магазину - досить поширені події в житті бізнесу. Причинами переїздів можуть бути зміна сфери діяльності, розширення торгової мережі, тимчасовий переїзд у зв'язку з ремонтом. Як і в будь-якій відповідальній справі, не обійтися без транспортної компанії, що має великий парк вантажних таксі і досвідчених вантажників.

Перевезення кіосків, кіосків, павільйонів

Таке складне логістичне завдання передбачає організацію вантажних перевезень великих обсягів. Тому попередньо слід оцінити майбутню роботу, упакувати товар або продукцію. Торговельне або складське устаткування, стелажі, різні конструкції, вітрини необхідно максимально розібрати і упакувати. До вантажного перевезення всі об'єкти повинні бути відключені від комунікацій.

Менеджер з транспортної компанії допоможе оцінити масштаби переїзду, підібрати відповідне вантажне таксі з урахуванням кількості перевезеного майна. Детальніше можете дізнатись тут. Крім цього, якщо збираєтеся перевозити холодильне обладнання, уточніть, чи є у вантажоперевізника досвід транспортування подібного вантажу. Можливо, необхідно організувати вантажне перевезення товару з дотриманням певного температурного режиму, для цього знадобиться рефрижератор.

Вантажоперевезення складу, цеху

При транспортуванні великої кількості вантажу слід врахувати:

  • Можливість маневру вантажного таксі, доступ до об'єкта необхідність залучення спеціальної вантажно/розвантажувальної техніки, вантажників з такелажним обладнанням.
  • Цілком можливо, що переїзд здійснюється паралельно з нормальним функціонуванням складу. В такому випадку слід ще уважніше організувати вантажне перевезення, щоб уникнути плутанини.
  • Процес переїзду може займати тривалий час, тому слід передбачити попереднє пакування продукції, в залежності від її специфіки.
  • Всі стелажі, конструкції, інші вантажні місця повинні бути ретельно відсортовані, підписані, пронумеровані, щоб після перевезення вантажів все швидко встановити на новому місці.


Вантажне таксі - оперативність і професіоналізм

Можуть виникнути проблеми з часом - коли потрібно організувати вантажоперевезення в максимально стислі терміни, наприклад, за ніч. Наявність виступаючих кутів, тендітних склопакетів, нестандартних конструкцій, різних габаритів і типів монтажу на фундамент - всі ці моменти спроможні врахувати тільки професійними вантажниками і водіями транспортної компанії.

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 13.02.2021 | Переглядів: 1024