Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Доставка піци в Хмельницькому

Автор: Егор Мокрицкий, 12.03.2021, 17:57:35 Доставка піци в Хмельницькому
Щоб насолодитися справжньою італійською кухнею, не потрібно нікуди їхати. У Хмельницькому можна вже зараз замовити онлайн смачну піцу. У нашій мережі піцерій працюють кваліфіковані піцайоло. Вони готують як класичні, так і фірмові страви. Створюють неймовірно смачні та апетитні шедеври, які сподобаються як дітям, так і дорослим. У нашому меню величезна кількість різної смачної їжі. Така різноманітність дозволяє швидко організувати стіл з будь-якого приводу, а доставка піци допоможе смачній їжі швидко дістатися до вашого столу.

Всі найкращі рецепти в нашій піцерії

Кожен житель Хмельницького може відкрити меню на нашому сайті й побачити величезну кількість варіацій піци. Всі вони готуються зі суворим дотриманням технологічного процесу і рецептури. Використовуються тільки свіжі та якісні продукти.

Серед величезного переліку рецептів можна побачити такі світові шедеври, як:

  • "Капричоза";
  • "Гавайська";
  • "Карбонара";
  • "Маргарита";
  • "Грибна";
  • "Чотири сири".


Крім цих варіантів, у нас можна побачити кілька дуже цікавих фірмових страв. Все дуже смачно, поживно й оригінально.

Однак ми не обмежуємо наших клієнтів тільки готовими варіантами. Кожен може побути кухарем. Змінити будь-який рецепт, додати певні начинки або прибрати, визначитися з тестом, його розміром. Також можна, взагалі, створити повністю новий рецепт. Величезна кількість доступних інгредієнтів - це можливість експериментувати, щоб отримати страву своєї мрії.

Вибери свій розмір піци

Ми намагаємося, щоб кожен клієнт зміг замовити найбільш привабливу піцу. Для цього дозволяємо опрацювати абсолютно всі аспекти майбутньої страви. Основа готується з високоякісного тесту, створеного з кращих сортів.

На вибір доступно два варіанти основи - традиційне і тонке. У традиційного присутній спеціальний бортик. Він може бути виконаний повністю з тіста або володіти сирною або ковбасною начинкою.

Замовити піцу можна чотирьох різних діаметрів. Для швидкого перекусу підійде найменша 23 см. Страва крупніша 30, 35см розрахована на кілька людей. Для більшої компанії замовляємо 40 см. Величезна піца, на якій товстим шаром покладена різноманітна начинка.

Найшвидша доставка в місті

Наші клієнти отримують свої замовлення дуже швидко. Всі процеси у нас налагоджені до ідеалу. Готування страви займає не більше 10 хвилин. Кур'єри чудово знають місто, вибирають найбільш короткі маршрути.

Час доставлення не перевищує 30 хвилин. Найчастіше все набагато швидше. Застосування спеціальної упаковки дозволяє доставляти їжу гарячою та ароматною. Ще один безсумнівний плюс, привозимо ми все безплатно.

Смачні та приємні подарунки для всіх клієнтів

Головна родзинка нашої мережі піцерій - це численні акції, знижки та бонуси. Всі наші клієнти знають, що у нас постійно проходять цікаві акції. Вони відрізняються особливою щедрістю. Якщо скористатися представленими можливостями, можна додатково отримати багато смачної їжі. Також ми радуємо значними знижками, подарунками. У всіх клієнтів накопичуються бонусні бали. Їх можна буде вигідно обміняти.

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 12.03.2021 | Переглядів: 1267 | пицца, доставка еды

Читайте також на цю тему: