Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Украина » Автор відео: Адвокат Роман Сімутін

    Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації

    01.08.2023 0 / 1 0.0 0

    Описание материала

    ЯК ПРАВИЛЬНО ЗʼЯВИТИСЬ В ТЦК

    1. Перед зʼявленням в ТЦК ретельно ознайомтесь зі статтею 23 закону України про мобілізаційну підготовку та мобілізацію.
    2. Визначте, чи маєте ви підстави для отримання відстрочки, наприклад, звʼязані з інвалідністю дружини або батьків.
    3. Підготуйте оригінали документів разом з їх копіями і складіть заяву про надання відстрочки, посилаючись на зазначені документи.
    4. Якщо у вас є хронічні хвороби і ви проходили лікування, зробіть виписки з історії хвороби і додайте їх до особової справи.

    5. Прибувши в ТЦК, обовʼязково зареєструйте свою заяву, не віддавайте її в руки працівників без отримання відмітки про отримання.
    6. Зареєструйтесь, щоб мати підтвердження про надання заяви, це запобігне можливим проблемам.
    7. Працівники ТЦК можуть відмовити вам відстрочку, намагаючись вас збити з пантелику, але не піддаючись тиску, дотримуйтесь процедури реєстрації заяви.
    8. Майте на увазі, що після проходження ВЛК (Воєнно-лікової комісії) вам можуть негайно вручити мобілізаційне розпорядження.

    9. Заява з відміткою про отримання є вашим єдиним і найголовнішим доказом щодо причин отримання відстрочки.
    10. Ніколи не передавайте оригінали документів представникам ТЦК, вони можуть шантажувати вас обіцянками повернути після проходження ВЛК, але це може стати підставою для відмови у відстрочці.

    11. Використовуйте можливості соціальних мереж та Telegram-каналів, де адвокат Роман Сенюкін публікує актуальну та важливу інформацію щодо мобілізації.
    12. Розповідайте свої історії та досвід з цієї сфери, надсилайте відео, щоб обмінюватись корисною інформацією з іншими людьми.
    13. Якщо ви не зможете підтвердити наявність підстав для відстрочки на етапі оновлення облікових даних, можливість виграти справу у суді буде обмежена.
    14. Памʼятайте, що якщо комісія визнала вас придатним для служби військової, вам доведеться боротись за свої права через судовий шлях, опираючись на заяву з відміткою.
    15. Застосовуйте ці поради, дотримуйтесь процедур і правил під час зʼявлення в ТЦК, щоб забезпечити собі максимальну захист від неправомірних дій з боку працівників комісії і зберегти можливість отримання відстрочки від мобілізації.

    Відео кадри:

    Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації

    Перегляд відео:

    Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації

    Інформація про відео

    Язык: Русский
    Автор: Адвокат Роман Сімутін

    Скріншоти из відео

    Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації Адвокат Сенюкін: Правильний спосіб зʼявитись в ТЦК і отримати відстрочку від мобілізації

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (08.05.2024)