Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Украина » Автор відео: ТСН

    Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік

    31.12.2023 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    Про актуальність теми уникнення конфліктів під час новорічних свят. Стан людини перед різдвяними та новорічними святами може бути нестабільним, і соціальні мережі свідчать про це, демонструючи чудові сімейні моменти, які можуть не завжди відображати реальність.

    Автор відзначає, що навіть якщо готування до свят було важким, сам процес може призвести до непорозумінь та конфліктів. Соціальні мережі показують ідеалізовані моменти, але за кадром залишаються суперечки і проблеми, які виникають між родичами.

    Розмова про кухню та різноманітні приводи для сварок на новорічних святах відкриває тему напруги в родинних відносинах. Вчені стверджують, що кожна родина має принаймні п'ять приводів для суперечок під час новорічних свят.

    Зазначається, що ідеальний образ сім'ї, який показують соціальні мережі, не завжди відповідає реальності. Питання виникає, як зберегти мир і спокій за святковим столом, особливо коли збираються представники різних поколінь.

    Автор звертається до психолога з питанням, як уникнути конфліктів та створити атмосферу спокою та злагоди під час свят. Зазначається, що важливо припинити очікування ідеальності від один одного і прийняти реальних членів родини з їхніми особливостями.

    Анна Кушнерук, психолог, рекомендує відмовитися від претензій на ідеальність та нормальність під час свят, а замість цього поглядати на себе та родину без психологічного тиску. Це може допомогти зберегти відносини та зробити процес святкування більш приємним.

    Важливо враховувати, що сварки та напруга в родині є природною частиною свят. Проте, можливо, це можна сприймати як можливість вирішити проблеми і поліпшити взаємини після свят.

    Автор розглядає тему сварок через призму різних поколінь та їхнього розуміння святкових традицій. Питається, як зробити так, щоб стіл новорічного свята об'єднував усіх, незважаючи на можливі конфлікти.

    Зазначається, що святковий період - час, коли можна визначити та вирішити різні аспекти відносин. Ідея відмовитися від ідеальності та полюбити себе та своїх близьких такими, які вони є, може сприяти зміцненню родинних зв'язків.

    Вирішується питання, як уникнути сварок за новорічним столом, і виноситься ідея припинити чекати від інших ідеальності. Замість цього, важливо сприймати реальних близьких і любити їх навіть із їхніми недоліками.

    Заключною думкою є призначення святкового періоду для з'ясування відносин і взаємопокращення, а також відмова від претензій на ідеальність та нормальність. Автор закликає бачити кожного члена родини як унікальну особистість та цінувати цю унікальність під час святкування.

    Відео кадри:

    Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік

    Перегляд відео:

    Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік Як не "ухойдокати" свято і не пересваритися з родичами на Новий рік

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (08.05.2024)