Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Общество » Автор відео: ТСН

    Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі!

    08.02.2024 0 / 1 5.0 0

    Описание материала

    У новому випуску новин ми розглянемо скандальну подію в Одесі, де представники ТЦК викликали хвилю обурення серед місцевого населення. Зокрема, у транскрипті вказано, що вони застосовували хамство та ненормативну лексику, що стало причиною обурення та виразилося у заголовку/

    Продовжуючи тему, розглянемо рейди представників ТЦК у громадських місцях, таких як маршрутки, де вони перешкоджали руху та спричиняли негоду пасажирів. Ці події викликали обурення та суперечки між представниками ТЦК та громадянами.

    Далі в новинах розглядається позиція заступника голови комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки оборони та розвідки Єгора Черніва, який висловлює обурення та стверджує, що дії ТЦК дискредитують ідею мобілізації.

    Не менш важливою темою є свідчення про конфлікти між працівниками ТЦК та цивільними особами в Одесі, що відображається у відео інцидентів у маршрутці та на ринку, де громадяни виступають проти дій представників ТЦК.

    Також в новинах згадується спроба надати ТЦК ще більше повноважень, що викликає сумніви та обурення серед громадян. Розглядається ідея залучення органів військово-цивільних та військових адміністрацій до активної участі у проведенні мобілізації.

    Зазначається, що уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець висловив думку, що дії ТЦК суперечать Конституції, оскільки військові підрозділи не мають права обмежувати права громадян.

    Новини також освітлюють реакцію місцевого населення на рейди ТЦК, які виражають свою обуреність та намагаються вигнати представників ТЦК з громадських місць.

    В іншому випуску новин ми розглянемо нові свідчення та відео конфліктів між представниками ТЦК та громадянами в Одесі, а також будемо слідкувати за реакцією офіційних органів на ці події. Слідкуйте за нашими новинами на каналі та залишайте свої коментарі.

    Відео кадри:

    Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі! Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі! Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі! Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі!

    Перегляд відео:

    Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі!

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі! Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі! Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі! Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі! Закрыла рот и сиди писяй в штаны!: Представники ТЦК наїхали на жінку в Одесі!

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (28.04.2024)