Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Война в Украине » Автор відео: ТСН

    У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев

    15.02.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    У Військових Сил України з'явилася нова захист від дронів! Воєнний журналіст Владислав Селезньов приєднався до нашого ефіру. В інформаційному матеріалі відзначено, що зменшилася можливість Російської Федерації виробляти шахіди, але залишилися можливості їх застосування.

    У 2023 році були рекордні місяці масованих атак Російської Федерації, особливо в листопаді. Проте, в січні 2024 року відбувся рекордний запуск понад 90 шахідів протягом новорічних свят. Останнім часом ці цифри зменшуються, свідчать про те, що вони не можуть виробляти їх у достатній кількості.

    Українська військова розвідка розповсюджувала інформацію про контракти на шахідів, за якими Російська Федерація виплачувала золотом ісламській республіці Іран. За даними розвідки, Російська армія має на озброєнні не тільки вже використані шахіди, але також може отримати ще 2000 нових.

    Тактика російської армії стає більш адаптованою, змішуючи і змінюючи напрямок масованих атак. Противник шукає слабкі точки у противоповітряній обороні для направлення туди шахідів.

    Автор закликає не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та вказує на ризики для енергетичної інфраструктури та громадських об'єктів. Існує наголос на необхідності швидко реагувати на повітряну тривогу та шукати укриття, оскільки навіть правило двох стін не завжди є ефективним для збереження життя і здоров'я.

    Відео кадри:

    У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев

    Перегляд відео:

    У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев У ВСУ появилась новая защита от дронов! - Владислав Селезнев

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (27.04.2024)