Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Происшествия и криминал » Автор відео: ТСН

    Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей

    27.02.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    1. Визначити точну кількість українських дітей, яких викрала Росія, є дуже складно.
    2. Колишні омбудсмени з прав людини та генеральний директор благодійного фонду Safe Ukraine Микола Кулеба повідомив, що з 2014 року на окупованих територіях опинилися 1 мільйон українських дітей.
    3. За словами Кулеби, Кремль повідомив про 730 000 українських дітей, зареєстрованих на території Росії, за один рік.
    4. Важко визначити, хто з цих дітей викрадений, хто тікав із сім'єю від війни, а хто депортований.
    5. Юристка Катерина Рашевська повідомила, що агенти Російської федерації вивезли щонайменше 19,546 дітей з України до країни терориста з 18 лютого 2022 року.
    6. Російська пропаганда використовує долі українських дітей для виправдання збройної агресії та депортації.
    7. Кремлівські фанати готові маніпулювати дитячими долями для виправдання своїх дій.
    8. Росія використовує українських дітей для інформаційних кампаній, формуючи свій порядок денний та виправдовуючи свої протиправні дії.
    9. Директорка громадського об'єднання "Детектор медіа" Галина Петренко зазначила, що це питання зацікавило міжнародний кримінальний суд в Гаазі.
    10. Росія активно працює над виправданням своїх дій відносно українських дітей, створюючи пропагандистські повідомлення.
    11. Однією з найпопулярніших маніпуляцій є захист дітей з Донбасу, використовуючи це як виправдання для своїх агресивних дій.
    12. Росія твердить, що рятує та евакуює українських дітей від обстрілів та війни, хоча це підкріплено абсолютно нереалістичними маніпуляціями.
    13. Важко визначити реальну кількість депортованих дітей, а пропагандисти конструюють свою версію хронології подій.
    14. Російська пропаганда використовує події, які не мають підґрунтя, для виправдання своїх дій та створення альтернативної реальності.
    15. Росія намагається виправдати вторгнення в Україну, використовуючи маніпуляції та фейки щодо захисту дітей, щоб відвернути увагу від своєї агресії.

    Відео кадри:

    Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей

    Перегляд відео:

    Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей Як і чому Росія маніпулює темою викрадення українських дітей

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (27.04.2024)