Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Общество » Автор відео: ТСН

    У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ?

    06.03.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    У Києві виникають постійні скандали з працею членів Військово-лікарських комісій (ВЛК)! Міністерству охорони здоров'я (МОЗ) вдалося досягти ряду рішень для вирішення цих проблем.

    1. Канал "1+1" продовжує брати участь у загальнонаціональному Марафоні, представленому Наталкою Островською та Максимом Сухенком.

    2. У Києві виникла ще одна тема для обговорення, пов'язана з перевіркою роботи ВЛК через зростання скарг киян, спрямованих на корупційні дії лікарів та проблеми з електронною чергою.

    3. Робоча група МОЗ розпочала перевірку корупційних схем відстрочок, незаконних приписів відсутніх хвороб та недбалості медиків.

    4. Кияни висловлюють обурення можливістю військовозобов'язаних проходити обстеження у цивільних медзакладах, що, за словами міністра охорони здоров'я, гальмує процес медогляду.

    5. Частина ВЛК продовжує працювати на базі центрів комплектування, що ускладнює проходження медичних оглядів, вказує міністр.

    6. Віктор Ляшко, міністр охорони здоров'я, розповів про заходи, вжиті для регулювання питань медоглядів для військовозобов'язаних.

    7. Зазначено, що регулювання оплати медоглядів дозволило скоротити терміни проходження медичних оглядів для військовозобов'язаних.

    8. У січні вже 83% медоглядів були завершені, а в лютому цей показник зрос до 92%.

    9. Однак Київ виокремився негативно в статистиці, показавши проблеми з організацією медичних оглядів.

    10. Масштабна повітряна тривога перервала інтерв'ю, але міністр обіцяє уважно вивчити скарги та прийняти відповідні рішення.

    11. Найбільш критичні скарги стосуються непроведення повноцінних медичних оглядів в одному закладі та відсутності електронної черги.

    12. МОЗ готове швидко вирішити організаційні питання, які ускладнюють процес медичних оглядів в столиці.

    13. Наголошено на необхідності чіткого закріплення закладів, де проходитимуть медичні огляди для військовозобов'язаних.

    14. Робоча група МОЗ відпрацює організаційні аспекти, а подальші дії будуть спрямовані на детальний аналіз скарг та удосконалення якості медичних оглядів.

    15. Міністр закликає громадян звертати увагу на проблеми та обіцяє приймати управлінські рішення на основі результатів роботи робочої групи.

    Відео кадри:

    У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ? У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ? У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ? У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ?

    Перегляд відео:

    У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ?

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ? У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ? У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ? У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ? У Києві члени ВЛК в постійних скандалах! До яких рішень вдалося МОЗ?

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (27.04.2024)