Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » События » Автор відео: Телеканал СК1

    Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці

    31.08.2018 0 / 2 5.0 0

    Описание материала

    Із трьох дев’ятих класів 12-ї школи Житомира сформують два 10-х. Батьки обурюються, чому не розподіляють 14 учнів «російського» «А» класу між двома іншими, а розформовують «Б» та «В» класи. Директор вважає це рішення правильним, адже діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську.

    «Будь-якого мовника можна запитати, вони навчають дітей. Навіть неправильний наголос – а це підлітки – може ставитися при розмовлянні, при навчанні вже українською мовою може викликати сміх. Краще, щоб вони були згруповані в одному місці разом» — каже директор ЗОШ №12 м. Житомира Петро Котенко.

    Батьки переймаються, що діти, котрі приєднаються до «А» класу, можуть «з’їхати» в навчанні, адже учні колишнього «російського» класу відтепер перейдуть на державну мову і мусять перевчати всі терміни.

    Не зрозумілий батькам і принцип призначення класних керівників у нові класи. У жеребкуванні брали участь два класних керівники, а не три за кількістю випускних класів.

    Директор вислухав батьків та пообіцяв скористатися своїм законним правом розподілу учнів по класах та призначення класного керівника. На чию користь прийме рішення – не уточнив.

    Відео кадри:

    Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці

    Перегляд відео:

    Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці 00:03:13

    Інформація про відео

    Длительность материала: 00:03:13
    Автор: Телеканал СК1

    Скріншоти из відео

    Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці Діти 9 років вчилися російської мовою, а зараз переходять на українську - батькі в шоці


    Відео на тему:

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (26.04.2024)