Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » События » Автор відео: УНІАН

    В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир!

    18.01.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    У Башкирії виникли масові заворушення через приговор одному з активістів у місті Баймак. Тисячі людей вийшли на вулиці, перетворивши мітинг на масові беспорядки. Спільноти повідомляють про зіткнення з силовиками, де протестувальники закидали спецназовців сніжками та шапками, а останні відповідали дубинками і слізоточивим газом.

    У Баймаку активіста засудили на чотири роки ув'язнення за обвинуваченням у екстремізмі через його висловлення проти мігрантів із Середньої Азії. Експерти виявили ознаки розпалювання міжетнічної розбіжності в його висловлюваннях.

    Під час протесту правоохоронці кинули димові шашки у толпу, викликавши заклики російських солдат вивести свої позиції в Україні. Ситуація в Башкирії викликала світовий резонанс через швидкість поширення відеоматеріалів.

    Експерт політичних наук Алексей Буряченко, коментуючи ситуацію, вказав на враження влади від масових протестів та висловив думку, що Кремль боїться втрати контролю над регіонами.

    Учасники протесту в Башкирії закликають бійців покинути Україну та повернутися захищати свою рідну землю. Існують обурені владою і висловлюють небажання боротися за амбіції одного чоловіка, вказуючи на відсутність підтримки у Москві.

    Спілкування Алексея Буряченка відображає розчарування і обурення людей в регіоні відносно політики Кремля, а також їхнє прагнення впливати на свою долю та вирішувати питання на місцевому рівні.

    Відео кадри:

    В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир! В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир! В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир! В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир!

    Перегляд відео:

    В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир!

    Інформація про відео

    Автор: УНІАН

    Скріншоти из відео

    В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир! В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир! В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир! В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир! В Башкирии - массовые беспорядки. Реакция властей поражает. Это видео облетело мир!

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (06.05.2024)