Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Война в Украине » Автор відео: УНІАН

    Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ

    22.01.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    І все ж ви вже згадали Ленінградську область справедливо і правда відзначити, що в російських містах ще не всіх правда, але вже звучать сигнали повітряної тривоги. Підвищена температура внаслідок пожеж була на російських стратегічних підприємствах останнім часом, зокрема в Смоленській області атакований авіаремонтний завод. З відкритих джерел відомо, що підприємство займається виробництвом і ремонтом зброї авіаційної військової техніки. Крім того, на цьому заводі виробляються ракети -59, про які ви вже сьогодні згадували, і якими атакували наші міста неодноразово. Юрію, наскільки такі атаки болісні для росіян і їхніх виробничих потужностей? Як ви вважаєте?

    Ну, вони розраховували, що тил глибокий тил противника буде в безпеці, що, принаймні, у нас немає зброї, яку можуть доставляти туди, що Захід теж навіть в довгостроковій перспективі нічого не дасте і так далі, і плюс розрахунок на власне ППО, яке захистить. Казалося б, ну вони вдаряють фактично тим же озброєнням, що і ми, тільки нашим озброєнням, це українські безпілотники, які долають і які долітають, слава Богу, і далі буде, напевно, тільки більше. Тому що вже є ефект, ви бачите, горять і нафтобази добре, і заводи оборонного промислового комплексу, тому на лати тією ж карткою.

    Пам'ятаєте, як противник на початку повномасштабного вторгнення бив саме по, передусім, повітряні сили були метою, але потім почав бити по нафтобазах, по таких терміналах, від яких залежить життєдіяльність країни. Також потім уже об'єкти інфраструктури, зокрема електростанції, сидять уже без світла в Росії в багатьох регіонах, ви це знаєте, що є напруга на потужності. Якщо ще газ і нафта ці сфери об'єкти паливно-енергетичного сектора трошки підпалити, то, думаю, буде зовсім весело відновлювати це все Росії не просто, адже це просто справедлива відповідна міра в умовах повномасштабної війни на другому році, емм, зрозуміло, вторгнення, але ще нагадаю, що був також атакований завод Щегловський вал в Тулі, там виробляють зенітно-ракетні комплекси "Панцир" та "Панцирь С1".

    Видання РБК Україна також повідомляє, що це була планова робота Головного управління розвідки Міноборони України. Офіційного підтвердження поки що не було, але питання в іншому, Юрію, наскільки ці ЗРК важливі зараз для російського ППО, як часто вони ними користуються і яке місце відводять?

    Ну, не даремно їх прямо на будівлю Міністерства оборони Росії да перейти тягнули на дах прямо і на інші, але "Панцир" це ППО близького радіусу дії, у них там і зенітні ракети у "Панциря" на висловлювання, а також зенітні гармати, тобто гармати, як і у гепарда, порівняйте його з цією технікою, можуть знищувати різні типи повітряних цілей. ППО малого радіусу дії, яке в принципі ефективно не можна сказати, що воно не працює, ми навіть у свій час таку установку одну захопили. Так, сили оборони, і вона навіть відпрацьовувала, можливо, по повітряних цілях. Так, зброя один з, один з найновіших комплексів, які є у Росії. Для того вона і існує, щоб відпрацьовувати по таких цілях, як безпілотники. Крилаті ракети в тому числі, тому будь-яке ослаблення в виробництві і в тому, що поразжатий, якщо поразжатий і справді там є результат хороший для нас, то звісно ж це призведе до того, що, емм, менше буде вироблятися цієї техніки. Ми ж її знищуємо регулярно, ті самі "Панцирі".

    Відео кадри:

    Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ

    Перегляд відео:

    Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ

    Інформація про відео

    Автор: УНІАН

    Скріншоти из відео

    Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ Минус патронный завод! Армия РФ осталась без "Панцирей" - первая реакция ВСУ

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (04.05.2024)