Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Война в Украине » Автор відео: УНІАН

    Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути!

    25.01.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    Германія вперше передасть Україні військові вертольоти, мова йде про шість багатофункціональних вертольотів C King к41, а також про комплект запасних частин до них. Про це під час зустрічі в форматі Рамштайн повідомив глава Міноборони Борис Пісторіус. C King - це перевірений і надійний вертольот, який допоможе українцям в багатьох сферах, від розвідки над Чорним морем до транспортування солдат. Пісторіус зауважив, що необхідно надалі нарощувати темпи виробництва озброєнь, а повітряна оборона є пріоритетом для захисту українців та інфраструктури країни.

    Крім того, союзники працюють над кількома пріоритетними напрямками довгострокової підтримки для України. Про це повідомив директор відділу міжнародного оборонного співробітництва Міноборони полковник Геннадій Коваленко. До цього на брифінгу відзвітувавши, він зазначив, що це розвиток можливостей Повітряних сил. Крім того, обговорюються питання коаліцій: дронової, морської та коаліції з протиповітряної та протиракетної оборони наземного базування.

    Тим часом українські льотчики продовжують навчання на істребителях F16, як повідомив раніше прес-секретар Повітряних сил Юрій Ігнат. Перші F16 Україна отримає весною 2024 року. За словами військово-політичного експерта Олександра Коваленка, російська авіація, щоб протидіяти F-16, також повинна буде використовувати ракети повітря-повітря великого радіуса дії.

    Коваленко назвав ракету, що ідеально підходить для цього - A-120 Амрам, яка має дальність польоту понад 100 км. Проте, за його словами, росіяни будуть технічно відстали від F16, імовірно, вимушені ризикувати. Також він наголосив, що необхідна підтримка від авіаносців типу Авакс ВПО.

    Останнім часом на засіданні контактної групи з питань оборони України у форматі Рамштайн, що відбулося 23 січня, міжнародні союзники обіцяли продовжувати постачання зброї для успішного протистояння ворогові та посилювати систему протиповітряної оборони країни."

    Відео кадри:

    Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути! Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути! Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути! Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути!

    Перегляд відео:

    Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути!

    Інформація про відео

    Автор: УНІАН

    Скріншоти из відео

    Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути! Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути! Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути! Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути! Германия удивила: в воздушном гараже ВСУ пополнение. Супервертолеты уже в пути!

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (04.05.2024)