Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Война в Украине » Автор відео: ТСН

    Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні!

    07.08.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    В одному з відео, що нещодавно з'явилося в мережі, російський солдат Рустам Гарєєв зізнався у жахливих злочинах, скоєних під час боїв за Авдіївку. Він розповів, що його штурмова група жорстоко ґвалтувала та вбивала цивільних, включаючи дітей. Гарєєв згадав, як вони вбивали сім'ї, гвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстрілювали. Командир, на прізвисько Омськ, наказував заклеювати роти жертвам скотчем, після чого відбувались насильницькі дії та розстріли. Гарєєв говорив про ці звірства спокійно, без жодного каяття. За свою "службу" його підвищили до молодшого лейтенанта. Відео з цими зізнаннями стало черговим доказом воєнних злочинів російських військових в Україні. Зафіксовано численні випадки знущань, тортур та вбивств українських полонених. Такі злочини порушують міжнародне гуманітарне право та Женевські конвенції. За кожен такий злочин має бути справедливе покарання.

    Відео кадри:

    Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні! Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні! Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні! Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні!

    Перегляд відео:

    Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні!

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні! Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні! Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні! Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні! Ґвалтували дітей на очах у батьків, а потім усіх розстріляли! Рашист зізнався у звірствах в Україні!


    Відео на тему:

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (15.09.2024)