Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Общество » Автор відео: ТСН

    Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує!

    05.09.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    Пара знайшла моторошну маску в підвалі. Жінка поділилася знімком дивної маски, яку виявила в погребі нового будинку свого хлопця. Вони були шоковані, коли дізналися, для чого її використовували. Про всі деталі цієї історії розповімо за мить. З вами новини tsn.ua, і я – Людмила Труфін. Підписуйтесь на наш канал і ставте вподобайки. А ми переходимо до новин.

    Ви коли-небудь шкодували, що зазирнули на горище чи в підвал свого будинку? Одна пара точно так і зробила, коли знайшла щось дуже тривожне в новій власності.

    (00:30) У дописі на Reddit жінка розповіла, як натрапила на моторошну маску, опублікувавши її знімок. "Ми знайшли радіаційну маску в підвалі нового будинку мого хлопця", – написала вона. Це спонукало інших користувачів до припущень, чому вона там опинилася. "Я припускаю, що саме там він пересаджує шкіру своїм жертвам", – пожартував один користувач. Інший запитав: "Ви впевнені, що це не маска для фехтування, може стара, з 70-х років?"

    (01:04) Обговорення набуло похмурого характеру, коли жінка пояснила справжню історію маски. "Це належало чоловікові, який жив тут до нас. Він хворів на рак і помер", – сказала вона. Променевий терапевт, який долучився до обговорення, зазначив, що працює з такими протирадіаційними масками щодня. "Це для лікування голови та шиї при раку. Ви можете побачити, що в масці вирізане коло для порту, який тиснув на пацієнта", – пояснив він.

    (01:36) Інша людина під дописом поділилася своєю історією: "Моя бабуся проходила опромінення, і я почувався жахливо, коли вона пояснювала цей процес і була прикута цією маскою. Побачивши, як вона виглядає, я почувався ще гірше. Ненавиджу, що комусь доводиться через це проходити".

    (02:07) Ще один користувач розповів про власний досвід: "Мені було дуже страшно, коли я вперше її використав. Усвідомлення того, що я можу дихати нормально, допомогло мені витримати процедури. Коли все закінчилося, мені запропонували забрати маску, але я відмовився".

    (02:38) Експерти пояснили, що виготовлення маски здійснює або технік з виготовлення форм, або рентгенолог. Для маски використовують спеціальний пластик, який нагрівають у воді чи духовці, щоб він став м’яким. Потім його прикладають до обличчя пацієнта, щоб створити точну форму. Через кілька хвилин пластик застигає, і маска готова до використання.

    (03:08) Підвали старих будинків часто приховують таємниці. Навесні цього року в мережі з’явилася новина про жінку, яка знайшла таємну кімнату в підвалі свого двохсотрічного будинку. Вона не знала, що під її будинком є приховане приміщення, закрите цегляною стіною.

    (05:00) Ще одна пара, після переїзду до нового будинку, знайшла у своєму дворі моторошне бомбосховище. Хоча нові власники знали про нього, чоловік зважився спуститися всередину лише після переїзду. Він нервував, очікуючи на неприємні сюрпризи, але виявив, що все виглядає досить моторошно, але чисто. Тепер вони планують перетворити сховище на музичну кімнату.

    А які цікаві знахідки траплялися вам? Напишіть нам у коментарях. Підписуйтесь на канали, ставте вподобайки та бережіть себе!

    Відео кадри:

    Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує! Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує! Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує! Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує!

    Перегляд відео:

    Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує!

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує! Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує! Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує! Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує! Знайшла моторошну маску у своєму підвалі! Її історія вас шокує!


    Відео на тему:

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (16.09.2024)