Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » Украина » Автор відео: ТСН

    СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує

    25.10.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    Мобілізація в Україні триває, і дедалі більше відео з'являється у мережі, шокуючи суспільство. Представники ТЦК працюють не лише на блокпостах, але й у торгових центрах. За словами місцевих, у багатьох торгових точках вже немає працівників чоловічої статі.

    Інцидент на Сумщині: конфлікт на вулиці
    Недавній конфлікт на Сумщині викликав обурення в мережі. Опубліковані кадри показують спробу представників поліції та ТЦК затримати чоловіка на вулиці, що призвело до сутички з перехожими. Врешті-решт, натовпу вдалося відбити затриманого. Офіційного коментаря щодо інциденту на момент публікації не було.

    Проблеми на дорогах Хмельниччини
    На Хмельниччині далекобійники зафіксували великі затори на в'їзді до обласного центру. За словами очевидців, трафік затримують блокпости, організовані поліцією та ТЦК, які перевіряють документи військовозобов'язаних. Затор уповільнює рух у напрямку Хмельницького і Вінниці.

    Бізнес страждає через мобілізацію
    Посилення мобілізації негативно впливає на бізнес. Наприклад, у будівельному супермаркеті на півдні Одеської області жодного чоловіка-консультанта не залишилося для допомоги відвідувачам. Це викликало хвилю обговорень про можливе закриття супермаркету, оскільки через відсутність бронювання для працівників компанія не може нормально функціонувати.

    Мобілізація на культурних подіях: концерти та стендап
    Неодноразові випадки присутності представників ТЦК на культурних заходах також привернули увагу. На святковому концерті «Океану Ельзи» в Києві, після завершення виступу, десятки співробітників ТЦК разом із поліцією перевіряли документи у військовозобов'язаних чоловіків. Деяких з них затримали та посадили в поліцейські автомобілі. Аналогічні випадки зафіксовані на інших заходах у Черкасах та Хмельницькому, де перевірки проводили у спортивних залах, клубах та ресторанах.

    Зростаюче невдоволення населення
    У відповідь на часті рейди ТЦК у громадських місцях громадяни висловлюють своє невдоволення. Наприклад, на Закарпатті група жінок не дозволила працівникам ТЦК увійти до села. Військові, однак, продовжили рух, що призвело до конфлікту із мешканцями, які намагалися зупинити їх камінням.

    Позиція влади: потреба укомплектування ЗСУ
    Депутат Олександр Федієнко заявив, що масові мобілізаційні заходи викликані потребою доукомплектування підрозділів ЗСУ. Він наголосив, що лише близько 10% мобілізованих направляють на передову, тоді як є гостра потреба у технічних спеціалістах, таких як водії та електрики. На думку депутата, населення повинне усвідомлювати, що підтримка армії є обов'язком кожного.

    Ваші думки про мобілізаційні рейди?

    Розкажіть про свій досвід або думки у коментарях. Для подальших новин обов’язково підписуйтеся на наш канал та тисніть вподобайки.

    Відео кадри:

    СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує

    Перегляд відео:

    СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує

    Інформація про відео

    Автор: ТСН

    Скріншоти из відео

    СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує СКАНДАЛИ З ТЦК: жінки відбивають чоловіків на вулицях! А відео з магазину шокує

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (28.10.2024)