Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Гарячий сезон: газовий гриль Napoleon у тренді

Автор: Мария Никулина, 06.05.2024, 09:48:52 Газові грилі від Napoleon – швидкість, якість, зручність

Культура барбекю не має кордонів, вона розповсюджена у всьому світі. Це стиль життя багатьох шанувальників, у яких сезон триває впродовж усього року.

В Україні гарячий сезон розпочинається з першою брунькою. Компанія Napoleon подбала про українців і підготувала серію газових грилів, з моделями яких можна ознайомитися на сторінці https://www.napoleongrills.com.ua/gazovi-grili сайту офіційного представника бренду в Україні.

Газовий гриль: можливості та переваги

Сучасне життя летить стрімко. На жаль, не кожна людина має багато часу на дозвілля. Газовий гриль – це приладдя для тих, хто цінує не тільки якість страв, але й швидкість і простоту їх приготування. Це дуже зручний пристрій, він потребує мінімум часу на підготовку та розпалювання – достатньо просто увімкнути газ.

Переваги газових грилів-барбекю:

  • Найшвидше нагрівання (за лічені хвилини).
  • Контроль за температурою (наявність регуляторів потоку газу).
  • Рівномірний розподіл тепла (якісне просмажування).
  • Приготування декількох страв одночасно (наявність кількох пальників).
  • Простота та зручність використання (навіть для початківців).
  • Універсальність (приготування їжі будь-якого ступеня складності).
  • Легкість догляду (чисті у використанні).
  • Ефективність (можливість користування в обмежений час у будь-яких умовах).

Газовий гриль Napoleon Prestige PRO 825

Газові грилі працюють від газової магістралі чи балона, ними можна користуватися не тільки на вулиці. Високоміцний корпус, автоматичне відключення подачі газу, розсікачі полум'я створюють абсолютно безпечне користування у приміщенні.

Газові грилі мають конструктивні особливості за призначенням користування. Бувають стаціонарними, вбудованими, мобільними та портативними.

Гриль на газі – це ще й економія ресурсів. Якщо він і дорожчий у порівнянні з іншими видами, його можливості та переваги у швидкості та комфорті приготування з мінімальною витратою палива компенсують цю витрату.

Газові грилі від Napoleon

Це неперевершена якість, передові функції та сучасний ергономічний дизайн. Компанія Napoleon – експерт у світі барбекю. Це офіційний дистриб'ютор в Україні відомої канадської торгової марки NAPOLEON – провідного виробника грилів, камінів та аксесуарів для них. Будь-яка модель гриля цього бренду – це втілення передових технологій і бездоганний стиль, функціональність і надійність.

Відвідайте інтернет-магазин Napoleon і придбайте чудовий газовий гриль для насолоди улюбленими смаками під час запланованих заходів або спонтанних посиденьок із друзями та рідними.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 06.05.2024 | Переглядів: 310 | гриль, дом, уют, барбекю

Читайте також на цю тему: