Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Секрети збереження молодості на довгі роки

Автор: Артем Кондратюк, 26.01.2024, 10:35:50 Секрети збереження молодості на довгі роки

Всі без виключення жінки прагнуть довго залишатися молодими та зроблять для цього все можливе. На щастя, з кожним роком все більше і більше людей усвідомлюють, що хімічні речовини на різноманітні неприродні домішки як у їжу, так і у засоби щоденного використання, такі як побутова хімія, засоби для догляду за тілом та косметика, наносять дуже велику шкоду здоров’ю.

Саму тому косметика натуральна – це вихід для тих жінок та дівчат, які хочуть підтримувати свою шкіру здоровою та сяючою. 

Чому натуральна косметика ефективна 

Людей часто вводять у заблудження та корпорації прагнуть заробити якомога більше грошей на рекламі свого товару. Хімічні речовини дуже дешеві у виробництві, проте коштує така косметика немаленькі гроші. Косметична промисловість – найпоширеніша сьогодні та найприбутковіша, тому виробникам вигідно просувати свої засоби, якими б вони не були.

Ефект можуть давати як хімічні засоби, так і натурального походження, проте в перспективі та у довготривалому використанні, ви отримуєте від хімічної косметики такі побічні ефекти: 

  • Алергія, яка може проявлюватися у відповідь на зміну косметичного засобу. Наш організм працює дуже розумно та всі його системи тісно пов’язані між собою. Якщо ви відчуваєте алергію на одній ділянці свого тіла, це означає, що вся система також страждає. Тому людям, які схильні відчувати різноманітні прояви алергії, рекомендується зовсім відмовитися від нетрадиційної косметики. 
  • Викликає звикання. Відчути його ви зможете тоді, коли перестанете наносити крем на обличчя або інший косметичний засіб. Відразу можуть з’явитися прищі та інші недоліки, плями на шкірі. Ви швидко помітите покращення ситуації, якщо придбаєте нову пляшку засобу та почнете давати шкірі знову цей «наркотик». Проте якщо перетерпіти цей синдром «відміни», ви побачите значне поліпшення свого стану. 
  • Сухість шкіри. Навіть ті засоби, які обіцяють зволожувати шкіру, завдяки довготривалому використанню не допомагають на глибокому рівні. Навпаки, до нанесення крема відчувається утягнутість шкіри, надмірна її сухість та лущіння. Замість цього ви можете використовувати природні масла або інші екстракти, які спрямовані наситити шкіру на глибокому рівні. 

 

Натуральна косметика може показувати свою ефективність глобально не одразу, адже має накопичувальний ефект. Екстракти трав, рослин, чаїв та інших природних джерел вітамінів та мінералів, здатні відновити навіть саму пошкоджену шкіру обличчя та розгладити зморшки, подарувати м’якість та легкість. Завдяки використанню сучасних технологій, виробники впроваджують у свої формули ефективні засоби для витяжки концентрату поживних елементів з рослин, що перетворює косметичні засоби на справжнє джерело вітамінів. 

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info


Краса і здоров'я | 26.01.2024 | Переглядів: 234 | уход, косметика, красота

Читайте також на цю тему: