Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Переобладнання автомобілів в Україні здійснює «Автополімер»

Автор: Светлана Егорова, 01.05.2024, 20:47:36 Переобладнання автомобілів в Україні здійснює «Автополімер»
Необхідність переобладнання вантажних автомобілів виникає у багатьох власників транспортних засобів. Часто внесення змін за вартістю доступніше, ніж замовлення нового транспортного засобу, який відповідає очікуванням.

При цьому варто враховувати, що переобладнання автомобілів — достатньо відповідальне завдання, бо далеко не усі деталі і складові можна міняти на власний розсуд. Нерідко потрібно отримати консультацію фахівця, узгодження. Компанія «Автополімер» завжди готова виконати переобладнання вантажних авто з урахуванням запитів замовника і стандартів. Також ми допоможемо з узгодженням питань з офіційними інстанціями. Кожний власник транспортного засобу отримаєте потрібний результат без ризиків і за мінімальний термін.

Переобладнання вантажних авто: які види змін можливі

Переобладнання мікроавтобусів на вантажній є одним з самих затребуваних рішень, але це не єдиний варіант. Фахівці компанії Автополімер працюють з різними видами авто, виконуючи значний перелік робіт, у тому числі "під ключ".

Ви можете замовити наступне:

  • переробка салону мікроавтобуса, що включає установку вікон в потрібному місці й потрібної кількості, ми запропонуємо кращі рішення;
  • монтаж сигналізації, колонок, аудіо і відео апаратури будь-якої складності з її налаштуванням;
  • переробка фургона в мікроавтобус, приміром, рішення актуальне при зміні формату роботи, щоб отримати зручніший і ефективніший транспорт;
  • обтягування салону, крісел, диванів, додавання зручніших меблів, елементів комфорту;
  • переобладнання авто в Україні з розташуванням систем обігріву, кондиціонування;
  • розміщення кріплень для вантажних перевезень, додаткових конструкцій для підйому вантажів або іншого типу.


Дзвоніть або заповнюйте заявку, щоб уточнити вартість переобладнання автомобіля, деталі роботи, терміни. Наші фахівці виконають роботу у форматі «під ключ», можливе замовлення усього необхідного, доставка, установка, налаштування, узгодження з інстанціями, оформлення документів.

Переобладнання мікроавтобусів під замовлення

Якщо вас цікавить переобладнання мікроавтобуса в пасажирський, зв'яжіться з нами для оформлення заявки. Фахівці працюватимуть поетапно, наслідуючи перевірені методики і постійно відстежуючи якість. На переобладнання автомобілів ціна розраховується по прайсу, що гарантує прозорість домовленостей.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info
Автомобілі | 01.05.2024 | Переглядів: 291 | Автомобиль, СТО, реконструкция авто

Читайте також на цю тему: