Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Виробництво наклейок: особливості процесу

Автор: Оксана Загороднюк, 07.05.2024, 10:54:59 Виробництво наклейок: особливості процесу
Друк та виробництво наклейок часто використовують для створення рекламних креативів, інформаційних повідомлень, для захисту від відкриття, а можливо навіть для створення та оформлення красивого дизайну канцелярії та іншого. Залежно від того, для чого саме можуть знадобитися наклейки, спеціалісти мають змогу рекомендувати, який саме матеріал краще використовувати, а також, як все робити якнайкраще.

Види використовуваних матеріалів

Наліпки під замовлення (https://bee-print.com.ua/ua/pechat-nakleek-u/) часто роблять на плівках. Цей матеріал вважається універсальним та може використовуватися для різних типів друку. Сама по собі плівка не пропускає воду, дуже зносостійка та може слугувати набагато довше, ніж, наприклад, звичний папір. Спеціалісти можуть запропонувати друкування наклейок як на білу плівку, так й на повністю прозору.

Поліграфічні компанії можуть запропонувати створення наліпок на самоклеючому папері. Головна умова, що вироби точно будуть використовуватися лише в тих приміщеннях, де сухо та тепло. Не можна буде після всього просто зняти наклейку, адже вона обов'язково залишить слід на поверхні.

Особливості друку наліпок

Для створення якісних наліпок обов'язково потрібно розібратися з тим, який краще метод друку виробів обрати. Сьогодні виробники пропонують такі популярні варіанти:

  • Цифровий друк з використанням лазера. Використовувати такий метод краще за все тоді, коли потрібно роздрукувати невеликий тираж наліпок. Зазвичай, в цьому випадку, клієнти замовляють виробництво невеликої партії персоналізованих наліпок.
  • Латексний друк. Цей метод вважається самим екологічним, адже не несе ніякої шкоди ні для людини, ні для навколишнього середовища. Для того щоб створені наклейки виглядали красиво та яскраво, обов'язково, після друку, можна зробити ламінування тонкою плівкою. Саме так наліпки ще й будуть довго слугувати та не рватися.
  • Офсетний друк — найкращий варіант для створення великого об'єму різноманітних наліпок. Ще однією перевагою такого методу, можна вважати доступну вартість та відмінну якість отриманих товарів.
  • УФ друк також можуть використовувати для створення наліпок. Після друку виходять всі створені варіанти товарів більш яскравими та якісними.
  • Шовкотрафаретний друк також можуть замовляти для створення наліпок понад 200 шт. Такий метод не відрізняється високою вартістю, тому досі має попит серед замовників.


Поліграфія Bee Print https://bee-print.com.ua/ua/ пропонує створити наліпки та різні поліграфічні типи продукції за найкращими цінами.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 07.05.2024 | Переглядів: 402 | наклейки, реклама, маркетинг

Читайте також на цю тему: