Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » garold » 2014 » Май » 4
garold Татары стали экстремистами?

garold


Оценка: 2.8/5 Голосов: 20

Татары стали экстремистами?

04.05.2014, 20:54:01 2412 2.8 5

Голову Меджлісу викликали до кримської прокуратури та винесли попередження.

Голову Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова викликали до прокуратури Криму та винесли попередження про екстремістську діяльність.

"У 17.08 подзвонив мені працівник міліції, якого я особисто знаю. Сказав наступне: "Моє начальство доручило Вас сповістити, що Ви викликані в прокуратуру Криму 5 травня на 10:00", - написав голова Меджлісу у Facebook, відмітивши, що трохи згодом йому подзвонив співробітник ФСБ Володимир Шевченко , який заявив , що працівник прокуратури хоче зустрітися "зараз".

"Я знову запитую, з якою метою - якщо по завтрашній зустрічі з прокурором Криму, то мені вже сказали , і я там буду завтра в призначений час. Через кілька хвилин Шевченко знову передзвонює і каже: прокуратура наполягає на зустрічі сьогодні. Можливо , їм треба зачитати якийсь документ. Якщо Вам важко під'їхати , то ми можемо приїхати за місцем Вашого знаходження. У підсумку, я призначив їм зустріч на 19.00 . Подивимося , що за терміновості", - повідомив Чубаров.

Між тим, як повідомив керівник юридичного управління Меджлісу Тейфук Гафров, призначена Путіним прокурор Криму Наталя Поклонська винесла кримськотатарському лідеру попередження про недопущення екстремістської діяльності.

"Прокурор Криму Поклонська щойно в будівлі Меджлісу оголосила попередження голові Меджлісу Рефату Чубарову, - написав Тейфук у Facebook, - Не дивлячись на прохання озвучити попередження на державній кримськотатарській мові в цьому було відмовлено. Аудіо запис зустрічі буде трохи пізніше".

Як передає ВВС Україна, прокуратура Криму направила до Слідчого комітету Росії і ФСБ подання для порушення кримінальних справ проти кримських татар, які намагалися домогтися в'їзду на територію регіону свого лідера Мустафи Джемілєва.

Поклонська назвала акції протесту кримських татар "незаконними публічними акціями екстремістського характеру, пов'язаними з масовими заворушеннями, перекриттям автотрас, незаконним перетином державного кордону РФ".

Як повідомляє кореспондент ВВС з Криму, до учасників акцій на підтримку пана Джемілєва приходять дільничні міліціонери. Їм також вручають повістки до суду, де йдеться про стягнення адміністративних штрафів до 30 тис. рублів.

Источник:http://www.5.ua/component/k2/item/382965-holovu-medzhlisu-vyklykaly-do-krymskoi-prokuratury-ta-vynesly-poperedzhennia

P.S.Тогда кто на юго-востоке согласно определения прокурора Крыма?Двойные стандаты,такие двойные!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 5
GuyFawkes
1 Гай Фокс (GuyFawkes)   • 21:22:01, 04.05.2014 [Материал]

Русская демократия, она такая.
boka
2 житомир (boka)   • 22:27:01, 04.05.2014 [Материал]

А укр така:
http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,214953089
Вам такая больше по душе?
VDm
3 Dmitro (VDm)   • 15:36:08, 05.05.2014 [Материал]

Т.е. вы однозначно за российский вариант демократии? Где сказать что-то против власти - это гарантированно побывать в обезьяннике (минимум)?
boka
5 житомир (boka)   • 20:29:14, 05.05.2014 [Материал]

Я однозначно за демократию. Без вариантов. Однако надо понимать, что есть люди, которые путают ( многие намеренно) демократию с анархией.
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 16:31:31, 05.05.2014 [Материал]

"Не дивлячись на прохання озвучити попередження на державній кримськотатарській мові в цьому було відмовлено."

Ги, правильно затролив цю хвойду.

А ще вимагати у маасковскіх поліцаїв - пояснень державною українською мовою, як пройти в бібліотеку. :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо