Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Іскандер » 2016 » Февраль » 3
Іскандер проміжки по "тарифним наперсткам" на послуги ЖЕКів

Іскандер


Оценка: 5.0/5 Голосов: 6

проміжки по "тарифним наперсткам" на послуги ЖЕКів

03.02.2016, 15:49:15 2422 5.0 1

тим, хто слідкує за "тарифними наперстками" нашої місцевої влади і певними намаганнями цій "грі в наперстки" завадити, має бути цікавою відповідь Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо надісланої на його адресу письмової скарги щодо неправомірних дій міськвиконкому в частині не дотримання процедури оприлюднення проекту рішення по встановленню нових "покращених" тарифів БЕЗ додатків, в яких, власне, мають бути зазначені всі цифри – кому і скільки доведеться платити.

керівник обласного відділення АМКУ пан Безсмертний повідомляє, що підняте у заяві питання Увага! НЕ НАЛЕЖИТЬ до компетенції Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

P.S. від Уповноваженого ВРУ з прав людини відповіді на скаргу аналогічного змісту поки що немає.

P.S.2 на сьогоднішньому засіданні міськвиконкому планувалось затвердити ці нікому не відомі (цифри на сайті міськради ДО ЦИХ ПІР не опубліковано) нові тарифи (питання у порядку денному стояло під номером 20). однак поки вирішили питання відтермінувати і зняли його з розгляду. маленька, але перемога.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 19:12:01, 03.02.2016 [Материал]

Ви молодець!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо