Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2016 » Март » 18
GoldenFish Новий Житомир

GoldenFish


Оценка: 2.0/5 Голосов: 12

Новий Житомир

18.03.2016, 10:42:07 2469 2.0 9

Незважаючи на сіру та ще холодну погоду, у мене гарний настрій. І це не передчуття весни, а радість за світле майбутнє нашого міста.
Депутатський корпус та секретар Житомирської міської ради працюють як єдиний злагоджений механізм. І воно не дивно, адже Наталії Чиж з кожним вдалося знайти спільну мову.

Згадуючи минулу каденцію, різко відчуваєш різницю з нинішніми народними обранцями. Зараз немає сварок, викриків. Виділилася лише Наталія Леонченко, яка, як мені здається, просто по-жіночому заздрить успіху нинішнього секретаря.

І хто б там що не казав, але: саме Наталія Чиж одна з перших звернула увагу на занедбаний стан парку ім. Юрія Гагаріна та запропонувала його перейменувати у Шодуарівський. Адже такі місця – це серце міста або, навіть, душа. Нещодавно був звільнений директор парку, який показав себе не найкращим чином. Так, він був одним з активістів Майдану. Але ж цього мало. За час його «опіки» парками, це комунальне підприємство поповнилося лише боргами, без жодних натяків на розвиток місць для відпочинку.

Зараз назначили Володимира Шуста. Мене, як і всіх житомирян, тішить факт, що секретар міської ради Наталія Чиж зациклюється не на партійній належності, а на професійних якостях людини. Новий керівник парків – це справжній господарник і, думаю, що вже влітку ми відчуємо позитивні зміни у якості нашого відпочинку.
Наступний пункт – це зміна керівника КП «Зеленбуд». Роками там безчинствував Девятко та його заступник Савченко. Окрім того, що вони розвалили усю роботу, то ще й повирізали значну кількість дерев у Житомирі. На цьому тижні розглядалася можливість призначення на цю посаду депутата ради від радикальної партії  Максима Манухіна. Він молодий, активний, впевнена, що перспективний. Його призначення не лише згуртує раду ще більше, але й виправить жалюгідний стан справ в Зеленбуді.

Покращення можна також помітити і у роботі Інспекції з благоустрою. З того часу як хапугу Самборського звільнили, а  людина від «Самопомочі» Юрій Юзвинський взяла під свій контроль роботу інспекції, вона встигла суттєво реорганізуватися. Незаконні МАФи зносять, зі стихійкою нарешті почали боротися. Хіба це не результат?
Також приємним є той факт, що у Житомирі нарешті з’явиться «Український дім». Незважаючи на супротив усьому українському деяких депутатів, чи, якщо уточнити, депутаток, він буде функціонувати у Житомирі. Кошти вже виділені,  і концепція давно розроблена. Думаю, що Олена Галагуза стане хорошим керівником, бо саме вона була одним з головних ініціаторів створення такого будинку культури. А ще класно, що нарешті газету «Місто» очолила людина з досвідом. Нехай він не місцевий, але ж це все одно краще, ніж те, що ми мали до нього.

По тому, що відбувається, по усіх вже зроблених справах, я бачу, що Наталія Чиж – це політик нової формації. І навіть тони бруду вилитого зі сторони прес-служби одного з народних депутатів нашої області, не зможе цього змінити. Вона вміє бачити справжній потенціал людей. Представники від Самопомочі Матвій Хренов зараз активно реформує медицину Житомира, а Олексій Ясюнецький взагалі взяв велику частину повноважень міського голови Сергія Сухомлина на себе ( з якими, до речі, гарно справляється). Це дійсно хороші кадри, які потихеньку налагоджують роботу у місті.

Бажаю пані Наталії здоров’я та витримки. Її внутрішня сила і розум змінить місто,  зробить життя житомирян комфортнішим та яскравішим. І ми отримаємо не оновлений, а новий Житомир.
 

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Новий Житомир
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 9
garold
1 Кonstantin (garold)   • 18:53:04, 18.03.2016 [Материал]

А говорили что уровень джинсы в интернет-изданиях упал,особенно понравилось это:
" але: саме Наталія Чиж одна з перших звернула увагу на занедбаний стан парку ім. Юрія Гагаріна та запропонувала його перейменувати у Шодуарівський."Чувак целую петицию написал,что чужую идею спёр?На кого рассчитан этот блог?
Юрко
4 Градовський (Юрко)   • 19:28:47, 18.03.2016 [Материал]

Написати петицію - така проблема?)
garold
2 Кonstantin (garold)   • 18:55:01, 18.03.2016 [Материал]

Аааа,это хвалебные оды Самонемощи!
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 19:18:05, 18.03.2016 [Материал]

Когда на ноты положат эту оду?
garold
5 Кonstantin (garold)   • 20:02:46, 18.03.2016 [Материал]

Не знаю как ноты,а деньги на оду уже положили)
коррупционер
6 владимир (коррупционер)   • 20:42:54, 18.03.2016 [Материал]

Стихи огонь.музыка есть......петь некому....
Karab
7 Сергей (Karab)   • 21:09:42, 18.03.2016 [Материал]

Муж любит жену: как пиарит,ну так пиарит )))
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 22:37:44, 18.03.2016 [Материал]

"...Не знаю как ноты,а деньги на оду уже положили)..."

Вот так и на весь город ложат...
Cobalt
9 Cobalt (Cobalt)   • 22:39:12, 18.03.2016 [Материал]

"...Стихи огонь.музыка есть......петь некому...."

Да ну. Вот нашёлся же ведь здесь певун-солист-восхвалист. ;-)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо