Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2016 » Март » 21
Zorro Пастухи та барани

Zorro


Оценка: 3.9/5 Голосов: 7

Пастухи та барани

21.03.2016, 10:06:05 2185 3.9 0

Новий робочий тиждень почався, а гіркий присмак після проведеної депутатської сесії у середу, залишився і досі. Майже всі депутати голосують як барани, в результаті – більше ніж 300 млн. грн. поділили та розтасували по кишеням.
Було чітко видно, хто маніпулює, а хто займається кнопкодавством. Молоді та нахабні народні обранці спритно зіграли свою гру, використовуючи при цьому депутатів минулого скликання.

З голосу була внесена недовіра до начальників управлінь міської ради. Нічого крім особистої неприязні або таких собі планів на майбутнє місце, за цим рішенням не було. Не таємниця, що рішення по Зелінському приймалося кулуарно, а по Подорожній взагалі в останній момент, нашіптуванням прищавого підлітка Вані Фурлета на вухо невпевненому в собі депутата Янушевича.

Цікаво, що коли винесли так звану недовіру, жоден з депутатів мало того, що не горів бажанням розбиратися у ситуації, та ще й не запропонував навіть надати слово чиновникам Зелінському та Подорожній, які, до речі, не мають жодної догани чи хоча б попереджень. Зрозуміло, що все це було сплановано, і реальність нікому не була потрібна. Барани натиснули «за».

Сесії проходять рівно, нікого не цікавлять деталі. При найменшому спротиві чи незгоді, депутата підкормлюють з барського столу. Зараз багато перешіптуються про можливість радикала Манухіна зайняти затишну посаду у «Зеленбуді». Така ж ситуація з КП «Міськсвітло», біля якого вже не один тиждень кругами ходять депутати від Свободи. Збіг? Не думаю.

Комунальних підприємств у нас багато, тому кожний горластий та проблемний депутат отримає своє КП і буде знати собі щастя. І взагалі якось дуже швидко забулося про те, що ще декілька місяців тому, «непорочні» активісти та кандидати пропонували такий тандем депутатства та директорства заборонити. Але ж яка вже зараз різниця.

Прикреплённые изображения:
Zorro Пастухи та барани
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо