Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Hasan » 2016 » Сентябрь » 5
Hasan ДЕРЖФІНПОСЛУГ. ДЕКОГО ВІДПУСТИЛИ. АЛЕ ТІЛЬКИ ПО УДО

Hasan


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

ДЕРЖФІНПОСЛУГ. ДЕКОГО ВІДПУСТИЛИ. АЛЕ ТІЛЬКИ ПО УДО

05.09.2016, 15:24:37 1951 2.7 4

 

А як могло бути інакше? Інакше бути ніяк не могло. Подумаєш! Тоже мені злочин. Це вже не злочин, якщо його створюють «кіборги» або «герої АТО» або фінансисти-бібліотекарі. Це вже священнодія! Це вже священноприношення богу "революції". І хай горить в огні свобода слова, бо газу зимою не буде, а Донбас не буде як раніше всіх кормити! А ще нехай би згоріло в вогні те приношення від Кредитної спілки "Перше кредитне товариство"... І хай корчаться в муках всі, хто давав мені того хабаря хто думає «не так» і у кого алергія на шоколад! І кожен, хто відмовиться одіти шаровари під кіпу, буде бовтатися на ліхтарному стовпі з плиткою "Рошен" в зубах. І тільки так буде затверджена великий Волгала. Всіх перечіпляємо! Всіх спалимо! Всіх хто не розуміє нашого розуміння і відмовляється бути "вільним" ми знищимо. Arbeit macht frei!

Тілько що один розумник сказав: «Кожний «українофоб» провокує свій власний підпал». Але розумник мовчить про те, що трудящі Юго-Востока криками "Путін ввєді вайска!" і співанням "Інтернаціоналу" не тільки нічого не спровокували, а й прогнали бандерівську хунту і успішно звільнили себе від так званих гривень, попутно зберігши всі пам'ятники Ілліча. А це вам не пєчєньки від Госдепа мацою і наколотими апельсинами заїдати.
І якщо ти ще не палаєш від діатезу, якщо за тобою ще не прийшли з желейками "Шалена бджілка", то не думай, що ти можеш думати так, як ти хочеш. Думати ти будеш тільки так, як ми тебе позволимо. Але якщо тебе вже б'ють, якщо ти відчуваєш запах свого ж смаженого м'яса, і якщо ти бачиш, що "смажать" тебе «герої АТО», то знай, що ти «українофоб»... або припиняй вже грати в такі рольові ігри. 
І не надійся на нову поліцію. Аваков - головний жерець і своїх не торкне. А якщо цих "воїнів вогня" хто і затримає у фейсбуці по похибці, то Аваков їх відпустить і зафрендить. І будуть вони знову палити священні шини і знову будуть умножати "свободу" і випалювати каленим залізом всіх, кому така свобода не до шмиги. І це не дивлячись на те, що режим шоколадника-мерзотника Порошенка ніби вже посипався не в останню чергу завдяки переконливим картинкам, які постив, постить і буде постити у блогах snova.

Даєш волю! Даєш долю зараз, а не після закінчення УДО! Даєш депутатство по спільному списку з ригами! Даєш посаду Голови Держфінпослуг по квоті комуністів!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
manitu
1 Keeper (manitu)   • 16:42:20, 05.09.2016 [Материал]

Шо таке УДО ?
Hasan
2 Олександр (Hasan)   • 18:21:31, 05.09.2016 [Материал]

Абревіатура.
Умовно-дострокове звільнення.
Semen1952
3 Semen (Semen1952)   • 22:15:33, 05.09.2016 [Материал]

&@ ,перестань тереть ми комментарии.
Hasan
4 Олександр (Hasan)   • 09:40:52, 06.09.2016 [Материал]

Это к кому, болезный?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо