Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2017 » Декабрь » 30
alliancegrouppl Робота в Польщі для українців. Варшава

alliancegrouppl


Оценка: 2.6/5 Голосов: 5

Робота в Польщі для українців. Варшава

30.12.2017, 10:30:18 2392 2.6 0

Якщо для вас є неможливим пошук роботи на батьківщині, розчаровуватися не варто. Краще за все спробувати підшукати інший варіант.

Цей варіант найкраще підійде до робітничих спеціальностей, адже саме їх зайняти можна без знання мови та й попит на них чи не найбільший. Офісні спеціальності також можливо обійняти, але для цього знадобиться набагато більше ніж просто досвід роботи на аналогічній посаді. У даній статті розглянемо переваги та недоліки роботи у Варшаві – можливо саме це місто і стане вашим другим домом.
 

Робота в Варшаві: які спеціальності є найбільш затребуваними?

У столиці Польщі, як і у багатьох інших столицях світу, здебільшого офіси великих компаній, а ось виробничі комплекси хоч і є, але їх не так вже і багато. Тож, бажаючи знайти роботу в Варшаві (Warszawa), варто роздивитись варіанти роботи у певних галузях. Найбільш затребуваними в Польщі будуть:

  • Медперсонал. Багато представників галузі медицини вже встигли виїхати із Польщі і здобути роботу у більш благополучних країнах Європи. Тож у самій країні з’явився справжній брак медичних працівників, особливо медсестер та доглядальниць.   Проте, варто розуміти, що перед влаштуванням на посаду, вам доведеться пройти державні тести на професійну придатність.
  • Няні, гувернантки та домашні доглядальниці. У Варшаві найбільший процент забезпечених людей,  тож попит на домашній персонал дуже високий. Значною перевагою стануть медична освіта, спокійний норов та знання мови. Як правило, окрім заробітної платні, робітницям пропонується безкоштовне проживання та харчування.
  • Робітничі спеціальності. Здебільшого це сантехніки та електрики. У місяць їхній заробіток може сягати тисячі доларів США. Вони необхідні, як на промислових об’єктах, так і у приватних компаніях, що надають послуги населенню.

Покоївки. Робота у Варшаві знайдеться і для тих, хто не має особливого доступу. Наприклад, жінки можуть працювати покоївками. Це можуть бути і домівки заможних поляків, і готелі, яких багато у цьому місті.

Це основні напрямки, в яких можуть знайти роботу клієнти компанії Альянс груп. Але є і багато інших посад, тож головне – просто мати бажання працювати.
 

Переваги роботи в Варшаві для українців

Для того щоб обрати конкретне місце роботи, варто зважити усі за та проти, та оцінити переваги того чи іншого рішення. У роботі в Варшаві (Warszawa) ви знайдете такі переваги:

  • Життя у великому місті. Перебування у Польщі – це не тільки робота, а й вільний час, який у Варшаві можна проводити досить цікаво. Це і відвідування цікавих місць, і огляд пам’яток культури. Тож ваш вільний час може бути дуже насиченим.
  • Багато можливостей. У Варшаві великий попит на працівників, тож вибір посад буде значним.
  • Більші заробітні плати. У столиці на багатьох посадах платять чи не удвічі більше, ніж у інших містах.

 

Їх не так вже й багато, але вони все ж таки є. наприклад, якщо ви самі із невеличкого міста, то звикнути до життя у столиці може бути не так то й легко. Тим паче це ще й нерідка країна, а це – додатковий стрес. Також стане не дуже приємною новиною і те, що оренда житла у Варшаві є чи не найвищою по усій країні. Тож велика частина вашого доходу буде витрачатися на цю статтю.

Якщо ви хочете дізнатися більше про роботу в Польщі, чи саме про роботу в Варшаві, то максимум інформації ви зможете дізнатися у працівників Альянс груп. Також і цій компанії вам зможуть допомогти у питаннях офіційного працевлаштування та пошуку посади. Із кваліфікованою допомогою вам буде легше спланувати переїзд та влаштуватися якнайкраще

Прикреплённые изображения:
alliancegrouppl Робота в Польщі для українців. Варшава
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо