Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2018 » Январь » 16
alliancegrouppl Робота в Польще. Лодзь.

alliancegrouppl


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Робота в Польще. Лодзь.

16.01.2018, 10:23:58 1878 3.7 0

Є міста, що створені надихати – в них повністю розкривається романтична натура і розквітає душа. А є міста, які надихають на нові звершення, заряджають своєю енергетикою та дозволяють будувати своє успішне майбутнє. Саме таким містом і є Лодзь. Тут не так вже й густо із чарівними пейзажами, але є чимало виробничих комплексів, на яких завжди потрібні вільні руки і залюбки приймаються українці. Тож, якщо в ваших планах є робота в Польщі, то Лодзь вам може підійти більш за все.
 

Які фахівці користуються найбільшим попитом в місті Лодзь?


Для того щоб бути впевненим у своїй затребуваності, варто заздалегідь дізнатися про ситуацію на ринку праці. Тож, якщо вас цікавить працевлаштування в Польщі у місті Лодзь (Łódź), пропонуємо переглянути перелік найзатребуваніших тут фахівців. Як стверджують спеціалісти однієї з найвідоміших рекрутингових компаній – Альянс груп, найпростіше знайти роботу в Лодзі по таким напрямкам:

Будівництво

Тут постійно відкриваються нові компанії та виробничі бази, активно будуються житлові будинки. Тож будівельники просто не можуть сидіти без діла. Вони необхідні як підчас зведення комплексів, так і для підтримки їхньої життєдіяльності. Це можуть бути і зварювальники, і сантехніки, і електрики, і каменярі, і штукатури, а також усі інші фахівці сфери будівництва.

Робота в Польщі на виробництві

Тут потрібен також дуже широкий перелік працівників. Він варіюється в залежності від напрямку роботи компанії, але частіше за все, є попит на працівників лінії конвеєру, вантажників, водіїв навантажувачів, тестувальників готової продукції. Також є попит на інженерів, але тут повинен бути досить багатий досвід роботи і добрі рекомендації, та й про знання мови не слід забувати.

Обслуговуючий персонал

Так як це місто дужне стрімко розвивається, людей до нього прибуває все більше. Тай місцеве населення дуже зайняте. Тож працівники у сфері обслуговування завжди потрібні. Наприклад, ви можете влаштуватися покоївкою для прибирання номерів в готелях і хостелах, або приватних будинках. Затребувані няні та гувернантки, доглядальниці за дітьми та старими. Є вакансіє у сфері харчування – посудомийниці, офіціанти та повари.

Працевлаштування в Польщі по збору врожаю.  

Тут залюбки беруть українців, адже наші люди часто мають досвід аграрної діяльності і добре пораються з такими задачами. Так, здебільшого, це сезонні роботи, але у деяких випадках можна працювати і круглий рік – деякі компанії вирощують овочі, фрукти та ягоди у теплицях, тож робітники постійно потрібні.
 

Як знайти хорошу роботу в Лодзі?


Про добре оплачувану посаду мріє кожен і хочеться її отримати якнайшвидше. Але так буває не завжди.  Частіше за все для місця своєї мрії варто докласти зусилля, тим паче, коли мова йде про переїзд в іншу країну.

Рекомендуємо вам на перших порах погодитися на те, щоб робота в Польщі була більш простою і показати там себе. Це потрібно і для здобуття досвіду саме у Польщі (на це звертають увагу роботодавці). А тим часом краще за все зайнятися вивченням мови та культури країни – знаючи їх, можна претендувати на більш високооплачувану посаду. Ходіть на курси, спілкуйтеся з місцевими мешканцями, заводьте нові знайомства, отримуйте досвід і вчіться новому – це все вагомий вклад в ваше майбутнє.

А знайти добре місце для працевлаштування у місті Лодзь без ризиків ви завжди можете в Альянс груп. Тут вам запропонують на вибір багато вакансій, допоможуть в оформленні документів для легального працевлаштування та нададуть вичерпну консультацію. До того ж всі ці послуги є безкоштовними для українців.

Прикреплённые изображения:
alliancegrouppl Робота в Польще. Лодзь.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо