Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2018 » Январь » 8
alliancegrouppl Робота в Польщі. Вроцлав.

alliancegrouppl


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Робота в Польщі. Вроцлав.

08.01.2018, 12:05:39 2352 3.0 0

Якщо ви вже твердо вирішили і морально готові до зміни країни, то варто розпочинати обирати місто. Якщо говорити про роботу в Польщі, то найбільш цікавим буде Вроцлав. У ньому нема величезної кількості мешканців, не зустріти високотехнологічних винаходів і ультрасучасних новинок. Але у цьому місті є шарм, який моментально закохує у себе. У ньому дуже затишно і є усе необхідне для комфортного життя.  Про роботу в Вроцлаві (Польща) та особливості самого міста – читайте нижче. 

В першу чергу Вроцлав рекрутингова компанія Альянс груп радить тим, хто вміє насолоджуватися міськими красотами та цінує затишок. Тут дуже красиві вулички, цікава атмосфера і завжди є що подивитися на прогулянці. Такою собі фішкою міста і його візитівкою є фігурки гномів. Вони ховаються у різних частинах центру міста і кожному буде цікаво відшукати їх усіх. А знайти цих маленьких чоловічків можна у досить несподіваних місцях – наприклад, у кущах чи на даху. Кожен з них має ім’я та свою історію. Обов’язково знайдіть кожного із них!

Також дуже цікавим буде і те, що Вроцлав – це поєднання багатьох невеличких островів, що з’єднані між собою мостами – створюється враження, що ви потрапили не у польське місто, а у Венецію. Кожен міст має дуже гарну архітектуру, а самі канали у вечірній час підсвічуються, створюючи дивовижні ефекти. У це місце неможливо не закохатися, тому прогулянки дуже приємні.
 

Активне життя удень та вночі – Вроцлав молодіжне місто


Саме у Вроцлаві є величезна кількість навчальних закладів. Якщо вірити статистиці, то кожен шостий мешканець міста – студент. Тож можна зрозуміти, що тусовки тут ніколи не стихають. Постійно проводяться концерти, презентації, флешмоби, фестивалі, дискотеки. Тож усім, хто любить проводити весело час, точно є сенс обирати Вроцлав, як місто для роботи   в Польщі – тут сумно просто ніколи не буває!
 

Яку роботу Вроцлав може запропонувати українцям?


В принципі, тут дуже різношерста живе публіка,  тож і запити у міста чималі. Але, якщо роздивлятися найпопулярніші напрямки, то можна виділити роботу в таких компаніях:
  • Готелі. Їх у місті дуже багато – і економічних костелів, і готелів середнього класу, і преміум апартаментів. І у всіх цих закладах постійно потрібні робітники. Якщо казати про тих, хто не володіє польською, або володіє, але на недостатньому рівні, то можна розглядати роботу покоївками або вантажниками чи іншим технічним персоналом.
  • Заклади харчування. Їх також дуже багато і персонал потрібен завжди. Але, як і у попередньому пункті, ті, хто не володіє мовою, має розраховувати виключно на посади, які майже виключають спілкування з клієнтами. Справа йде про кухарів, прибиральниць, при мінімальному знанні мови можна влаштуватися офіціантом.
  • Сфера послуг. У цьому місті вона розвинута особливо добре і українські заробітчани можуть обійняти різні посади. Наприклад, можна працювати приймальником у різних пунктах надання послуг (наприклад – хімчистки), можна займатися прибиранням, доглядати дітей, займатися перевозками за наявності водійського посвідчення…http://poland-ukraine.com.ua/ua/robota-v-polshhi-vrotslav-wroclaw/
  • Будівництво. Польща дуже активно забудовується тож робітники будівельних професій завжди потрібні. Особливим попитом користуються зварювальники, штукатури, електрики, різноробочі. Є вакансії на працівників з різним досвідом роботи – від учнів до справжніх майстрів.
Дізнатися більше про місто та про роботу в Польщі у Вроцлаві ви можете, звернувшись в Альянс груп. Тут завжди наявні вакансії і можуть надати кваліфіковану допомогу   у пошуці роботи, організувати співбесіду із роботодавцем, допомогти у переїзді до Польщі, тощо. Тож, плануючи такий крок, обов’язково зв’яжіться з представниками компанії –  представництва є і в Україні, і у Польщі.

Прикреплённые изображения:
alliancegrouppl Робота в Польщі. Вроцлав.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо