Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2020 » Март » 8
pixar В Японії пропав український бігун

pixar


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

В Японії пропав український бігун

08.03.2020, 04:41:23 2424 4.2 0

Українець поїхав до Японії, щоб взяти участь в марафоні, але той скасували через коронавирус. На зворотний рейс він не сів, а в готельному номері знайшли речі чоловіки. За однією з версій, він міг піднятися на гору Фудзі, хоча сходження в цю пору року на вершину заборонено.

Друзі не вірять в те, що з професійним атлетом, який представляв Україну на чемпіонатах світу з бігу, могло щось трапитися. На сторінці зниклого в соцмережі вони повідомили, що в Японії вже зібрали групу приватних альпіністів, яка готова вийти на пошуки. У міністерстві закордонних справ розказали ТСН, що японські надзвичайні служби ведуть пошуки українця, а дипломати тримають зв'язок з рідними.


Український спортсмен Олексій Борисенко зник в Японії при загадкових обставинах.


Украинский спортсмен Алексей Борисенко исчез в Японии при загадочных обстоятельствах


В Японії розшукують українського бігуна і тренера з лижного спорту Олексія Борисенко. Чоловік вже близько тижня не виходить на зв'язок з рідними. Олексій поїхав до Японії, щоб взяти участь в марафоні, але його скасували через коронавирус. На зворотний рейс він не сів, а в готельному номері знайшли речі чоловіки.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо