Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2020 » Октябрь » 20
pixar Бігова серія

pixar


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Бігова серія "Kharkiv Grand Prix"

20.10.2020, 11:48:17 5788 3.7 0

Сьогодні хочу розповісти про досить цікаву бігову серію забігів, що відродилась в 2019 році в одній з бігових столиць України, а саме місті Харкові. З харківською біговою тріадою познайомився досить таки випадково в перший рік її відновлення. Складаючи свій біговий календар на 2019 рік важко було оминути “Kharkiv Half Marathon”, так як цей півмарафон в Харкові фактично є одним з тих, що відкриває сезон міських півмарафонів в Україні.

Так харківський міський півмарафон потрапив у мій біговий календар. Після закінченя “Kharkiv Half Marathon” було анонсовано і два інших забіга бігової серії “Kharkiv Grand Prix”, тому вирішив їх теж включити у свій календар та пробігти.

Свою предісторію знайомства з серії “Kharkiv Grand Prix” закінчив, час переходити головного, а саме до бігової серії “Kharkiv Grand Prix”. Перша редакція “Kharkiv Grand Prix” відбулась в 2014 році (перша згадка, яку знайшов в інтернеті) та складалась з трьох забігів:

  • шестикілометрового трейла “Kharkiv Trail Run”
  • пятикілометрового нічного забігу “Kharkiv Night Run”
  • десятикілометрового міського забігу “Kharkiv City Run”
В такому форматі перша “Харківська бігова тріада” проіснувала до 2016 року (остання згадка, що знайшов). Після 2016 року здавалось, що бігова серія “Kharkiv Grand Prix” канула у небуття і більше не повернеться на вулиці Харкова, але ні. 2019 рік став знаковим в історії “Kharkiv Grand Prix”, так як бігова серія знову повернувся на вулиці Харкова тільки у новому форматі.

Друга редакція “Kharkiv Grand Prix”, як і попередня редакція складалась з трьох забігів, але якщо в першій редакції це були забіги на дистанцію 5 – 10 кілометрів, то оновлена серія складалась з трьох півмарафонів:

Відновлення “Харківської бігової тріади” було досить правильним, як на мою скромну думку. В першу чергу це позитивно вплинуло на основний міський півмарафон Харкова – “Kharkiv Half Marathon”, бо через три роки та витрачених сил організаторів півмарафон отримав дійсно цікаву нову трасу, яка відповідає його статусу та йому підходить. Нічний півмарафон “Kharkiv Night Half Marathon” став данню біговим традиціям харківських півмарафонів, так як отримав в своє розпорядження старий маршрут “Kharkiv Half Marathon”. Трейловий півмарафон “Kharkiv Trail Half Marathon” гарно влився у компанію двом попереднім півмарафонам та цікаво їх доповнив собою. В результаті вийшла досить цікава бігова серія “Kharkiv Grand Prix”

Прикреплённые изображения:
pixar Бігова серія
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо