Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2009 » Февраль » 27 » 11:51:36

В Житомирском кинотеатре "Жовтень" открылась строительная выставка

27.02.2009, 11:51:36 8743 3
В Житомирском кинотеатре

В Житомирі, розпочала свою роботу 22 спеціалізована виставка "Будівництво. Дім. Офіс. Комфорт". Віднедавна виставковими площами служить колишній кінотеатр "Жовтень".

Як повідомляє сайт Бізнес Житомир, на виставці розгорнули свою експозицію виробники будівельно - оздоблювальних матеріалів, систем опалення, водопостачання, столярних виробів.

Виробники будівельної галузі та оздоблювальної техніки йдуть в ногу з часом, це вкотре підтверджує і спеціалізована виставка, що проходить в обласному центрі вже 11 рік. Японські вологі шпалери, різних відтінків та структур, архітектурно - монументальні вироби з кольорового каменю, ноу-хау у будівництві котеджів та дач - термодом (пінеполістирольний блок, що заміняє цеглу), це все і багато іншого пропонують житомирянам виробники з усієї України, передає Леся Іваницька.

Відвідувачі прискіпливо вивчають пропозиції кожної експозиції, висновки кажуть робитимуть вже після. Порівнявши спочатку ціни і запропоновану продукцію.

В часи енергетичної кризи варто замислитись над енергозберігаючими технологіями. Житомирські підприємці знають як з сонця та вітру отримувати енергію. Розрахунки, проектування та встановлення обіцяють швидко та недорого.

Свою продукцію на виставці представив і Житомирський завод покрівельних та ізоляційних матеріалів. Для тих, хто планує свій двір облаштувати по-сучасному варто також завітати до кінотеатру "Жовтень". Тут у широкому асортименті представлені дерев’яні та ковані вироби: лавки, підводи, бочки для вина, елементи кованого інтер’єру.

Спеціалізована будівельна виставка закінчує свою роботу 1 березня, цього ж таки дня фірма "Анна" розпочинає нову виставку під назвою "Свято весни".

Тэги: Житомир, жовтень, кинотеатры
   По матеріалам: ТРК Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 3
RusG
1 Rus (RusG)   • 23:12:05, 27.02.2009 [Материал]

Вот уже кинотеатр потихоньку переделывают в хлев, еще неделька и там организуют выставку-разпродажу свинок в целях борьбы с кризисом или откроют мясной павильон...
Egor_Goodman
2 Egor_Goodman (Egor_Goodman)   • 10:16:21, 02.03.2009 [Материал]

и разве это плохо?
лучше его снести?
пусть хоть выставки проводят!
НО! прошел я значит в воскресенье на эту выставку, думаю посмотрю че там по строительству - а там одно шматьё.
но лучше так чем под снос.
Alexey
3 Алексей (Alexey)   • 19:52:35, 03.03.2009 [Материал]

...А Айсидора Дункан все режет и режет кроликофф в ванной, а кино смотрит в туалете.
Вот и нас тоже скоро заставят, благо у нас таких как "Хороший мэн" много, согласных и такое проглотить...
Оголошення на ЖЖ інфо: