Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2014 » Октябрь » 23 » 20:53:38

Іван Литвин: «Для конкурентів моє прізвище – кістка, яку можна гризти»

23.10.2014, 20:55:00 3472 0
Іван Литвин: «Для конкурентів моє прізвище – кістка, яку можна гризти»

Учора глядачі телеканалу «Житомир» мали змогу переглянути ексклюзивне інтерв’ю Івана Литвина.

Кандидат у народні депутати по 66-му виборчому округу відверто розповів про своє особисте життя і поділився планами розвитку Поліських територій та покращення життя жителів 66-го округу.

Журналіст Віктор Мельниченко торкнувся, зокрема, і неприємної теми – теми чорного піару, який використовують конкуренти Івана Литвина. Зокрема, мало не як найбільший злочин опоненти намагаються подати весілля Івана та його другої половинки Тетяни.

Мудрі люди розуміють, що коли, не дивлячись на війну, створюються сім'ї, народжуються діти, то це означає, що Україна має майбутнє. Однак опоненти Івана Литвина поставили все з ніг на голову. Тому журналіст запитав прямо у кандидата, чим же особливе було весілля Литвина.

«Наше весілля було особливе лише тим, що там було моє прізвище. І для конкурентів – то є кістка, яку можна гризти. Але що я можу сказати?! День, який ми вибрали, - то День народження моєї дружини. Вона дуже хотіла, щоб у цей день у нас було весілля. Ми створили сім'ю, ми зробили Божу справу. І я б не хотів, аби спекулювали на особистому», - каже Іван Литвин.

Чоловік розповідає випадок, коли він з побратимами їхав із зони АТО з Донеччини і заїхав у Запорізьку область, де побачив, як народжуються нові подружні союзи, отже життя триває і буде тривати.

«Проїжджаємо повз села, а там люди святкують весілля. А ми їдемо всі в формі зі зброєю. От що, ми маємо вийти й сказати, що вони – погані люди?! Ні! У них іде життя. Ми за  це життя боремося, ми це життя відстоюємо. А потім намагаємося показати, що ті, хто нам не подобається, - погані. Взяти окремий приклад і постійно його розкручувати, спекулювати на таких речах», - каже Іван Литвин.

Для Івана Володимировича, який всіляко популяризує сімейні цінності, подібна ситуація є неприємною. Адже вона зачіпає його рідних і тих багатьох однодумців, виборців, які вивели кандидата в лідери передвиборчих перегонів. Тому Іван Литвин закликає кандидатів до чесної боротьби. Бо ж вибори закінчуються, а людські стосунки повинні зберігатися.

Сторінка Івана Литвина у Фейсбуці http://facebook.com/lytvynivan


Іван Литвин: «Для конкурентів

Тэги: Иван Литвин

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: