Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Март » 11 » 15:05:01

Громадська організація «Все робимо самі» 16 років змінює життя людей, – Борислав Розенблат. ФОТО     Реклама  

11.03.2019, 15:05:01 2158 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Громадська організація «Все робимо самі» 16 років змінює життя людей, – Борислав Розенблат. ФОТО

8-го березня Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» відзначила 16 років від дня створення. Святкування відбулось у приміщенні Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги.

У заході взяли участь засновники та члени громадської організації, підопічні та партнери. Гостей свята дивували унікальними концертними номерами та співами. Народний депутат України від Житомира Борислав Розенблат долучився до заходу, аби привітати організацію з днем народження.
 

«Половину свого життя її засновник, Богдан Купчинський, віддав на розвиток цієї потужної організації. Богдан та його однодумці опікуються дітьми 16 років. Лише за минулий рік на підтримку підопічних Богдану Купчинському вдалося залучити 2 мільйони 300 тисяч гривень та провести 70 заходів! Для однієї міської дитячої! громадської організації – це не просто цифри, це величезний результат! Вітаю ЖМДГО «Все робимо самі» з днем народження, успіху вам та здійснення усіх задумів! Благодійність – це енергія добра, не зупиняйтесь! Продовжуйте здійснювати дитячі мрії й творити добро!», - наголосив під час заходу народний депутат України Борислав Розенблат.
 

Фонд родини Розенблат впродовж багатьох років співпрацює з організацією «Все робимо самі». Цьогоріч, 10 дітей, вихованців дитячої громадської організації,  отримали грамоти та подарунки від засновника Фонду, народного депутата України Борислава Розенблата.

«Ми дуже дякуємо усім нашим партнерам за підтримку. Ми співпрацюємо з тими людьми, яким не байдужі діти та їхні родини. Ще не було жодного разу, щоби Фонд родини Розенблат відмовив на наше звернення», - розповів Богдан Купчинський, голова правління ЖМДГО «Все робимо самі».

Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» була створена у 2003 році. Її засновником став тоді 16-річний школяр Богдан Купчинський. Діяльність організації спрямована на підтримку дітей з інвалідністю, багатодітних родин. «Все робимо самі» щороку проводить низку благодійних акцій та фестивалів на мистецькі, спортивні, екологічні та інші тематики. Фонд родини Розенблат, як меценат, підтримує подібні заходи. За 16 років діяльності допомогу від ЖМДГО «Все робимо самі» отримали понад 14 тисяч родин.

Прес-служба Фонду родини Розенблат

Хостинг картинок yapx.ru


Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru


Хостинг картинок yapx.ru


Хостинг картинок yapx.ru


Хостинг картинок yapx.ru


Хостинг картинок yapx.ru

Тэги: Розенблат, Житомир, Купчинский

Схожі новини:


Комментариев: 4
Полевая
1 Василий (Полевая)   • 15:24:55, 11.03.2019 [Материал]

Боря-наше все!!!
Irinalove
2 Ирина Л (Irinalove)   • 15:58:18, 11.03.2019 [Материал]

помощь деткам с инвалидностью - это более чем благое дело. Я тоже в меру своих сил стараюсь помочь, или денежку сброшу на лечение или одежду подвезу. Естественно, верю в карму)
antonvox
3 Антон А (antonvox)   • 16:39:09, 11.03.2019 [Материал]

Так Вы с Розенблатом двигатели благотворительности) Шучу, все правильно делаете.
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 19:33:01, 11.03.2019 [Материал]

К стати БС в этом плане куда более активнее, чем другие "слуги народа".
Оголошення на ЖЖ інфо: