Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Прес-релізи

Інверторні стабілізатори напруги для дому і в чому вони вигідніші за інші

Автор: Олег Ковальский, 28.12.2023, 21:24:51

Інверторні стабілізатори струму використовують як для комерційних приміщень, так і приватного житла – будинків і квартир. Цей вид електротехнічного інфраструктурного пристрою для контролю параметрів струму виконує одразу декілька функцій. Саме тому він не лише корисний для електричної побутової техніки, але й замінює чимало окремих пристроїв. Купити інверторні стабілізатори напруги в асортименті виробників, сервісних функцій пропонує інтернет-магазин Еlectro100. Тут є можливість придбати інверторні стабілізатори різної потужності, зручної й компактної форми для встановлення як в електрошкафних, так і як окремий пристрій в технічних і житлових приміщеннях.

Інверторні стабілізатори мають чимало своїх особливостей, окрім вигідної вартості та багатофункціональності. Розглянемо важливі переваги використання інверторних стабілізаторів напруги для організації якісного електрозабезпечення в приватному будинку або квартирі.

Ключова відмінність інверторних систем: висока якість струму

Ключова відмінність інверторних систем контролю електрозабезпечення полягає в тому, що вони працюють з подвійним перетворенням електричної енергії:

  • зі змінного струму, здійснюється перетворення в постійний;
  • постійний струм використовується для додаткової корекції параметрів;
  • після завершення корекційних дій, струм знову перетворюється у змінний.


Така подвійна конвертація дає змогу за допомогою електронних або електромеханічних пристроїв отримати електричний струм високої якості, із заданими характеристиками які будуть найбільш корисними для чутливої побутової техніки. 

Додаткові корисні опції інверторних систем перетворення струму

Одна з найкорисніших додаткових опцій таких систем перетворення струму є висока швидкість реагування. Інверторні стабілізатори працюють з електронними схемами контролю і перетворення електричної енергії. Такі схеми дозволяють скоротити час на реакцію до долі секунди: від отримання сигналу про пікове навантаження до стабілізації та ввімкнення переходу на резервне живлення або повного відключення. Система може самостійно стабілізуватись і працювати у певних діапазонах коливання показників напруги.

Важлива особливість таких стабілізаторів полягає у високій точності вихідного струму, який відрізняється від базових параметрів – 220 В 50 Гц – на величину ± 0,5 %.

Ще одна цікава особливість стабілізаторів інверторного типу полягає в ефективній системі керування. Параметри роботи, включно з визначенням діапазону стабілізації та інших важливих характеристик, можна виконувати вручну або автоматично. Такі дії доступні для правильного застосування навіть непідготовленому користувачеві після ознайомлення з інструкцією з використання. Тобто у застосуванні такі системи є дуже простими, доступними для людини, що немає спеціалізованої освіти чи фахової підготовки.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Прес-релізи" на ЖЖ.info https://zhzh.info/publ/71-1-0-23760
Прес-релізи | 28.12.2023 | Переглядів: 159 | Інверторні стабілізатори

Читайте також на цю тему: