Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Сухомлин висміяв мати, котра народила п’ять дітей. Відео.

Автор: , 02.11.2018, 15:15:50
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

На сесії Житомирської міської ради, 31 жовтня 2018 року, я побачив три цікаві речі.

По-перше, депутат Любов Цимбалюк запропонувала проголосувати звернення до Президента та Кабінету Міністрів з вимогою знизити ціну на газ для населення. Але мер заблокував таке звернення. А депутат від Мальованки Моїсеєв виступив та публічно підтримав мера. Любов Цимбалюк тричі просила поставити дане питання на голосування. Але марно. Було прийняте рішення перенести дане питання на розгляд наступної сесії, тому що на даній сесії депутати відмовилися витягати картки .

По-друге, на цій сесії було передано у приватну власність під будівництво 0,86 га житомирської землі. Тобто земля для можновладців у Житомирі є. На кожній сесії вони виділяють собі землю. І в цей самий день від міської влади прийшла відмова у виділенні землі для багатодітної родини Стасюк, де виховуються п’ять неповнолітніх дітей. Ця родина: батько, мати та пять їх дітей проживає у квартирі 36 м.кв. Родина стоїть у черзі на поліпшення житлових умов з 2012 року. Справедливості ради, потрібно було 0,86 га віддати багатодітним родинам. Але для них землі у Житомирі немає. Депутати та мер Житомира, до тих пір, доки ви не дасте землю цій засвітившейся родині Стасюк, ви не маєте морального права розподіляти житомирську землю.

Нещодавно виконком Житомирської міської ради прийняв рішення про формування двох будинків сімейного типу. У таких будинках виховується по 6-8 дітей. Набрали вихователів, виплачують їм зарплату. Купили за рахунок міського бюджету будинки. А родині Стасюк з 5-ма дітьми землі у Житомирі немає. Чому не купити будинок цій родині? Але, за словами матері цих дітей, вона півроку чекала особистого прийому у мера Сухомлина, заздалегідь записалась. І що ця багатодітна мати почула від голови міста Житомира - Сухомлина? – «Треба було думати головою, перш ніж народжувати стільки дітей», та одержала від мера пораду працевлаштуватись на завод «Кромберг енд Шуберг».

А чому наші депутати так піклуються про будинки сімейного типу? А тому, що два вищезгаданих будинки сімейного типу були куплені мерією за 19 млн. грн. До речі, ці два будинки більш схожі на сараї. Ось воно мерзотне обличчя корупції!

По третє, у звязку з підвищенням ціни на газ, житомирська міська рада взяла кредит. І це замість того, щоб вимагати зниження ціни на газ. Усіх нас і наших дітей у черговий раз заганяють у боргову яму. Але обласний бюджет був перевиконаний на 39,5 млн. грн., 10 млн з яких віддано депутатам не відомо на що. А чому не віддати ці кошти не депутатам, а для опалення дитячих садочків, шкіл та лікарень міста і області. А бюджет міста також було перевиконано, а житомирська влада продала 5 лікьоро горілчаних магазинів за ціною що у 3,5 разів перевищує заявлену. Мінімальна заявлена ціна на дані обєкт складала 0,5 млн. грн., максимальна 1,2 млн. Тобто бюджет міста поповнився на 10 незапланованих млн грн. Чому житомирська влада, , не виділить ці кошти на опалення бюджетних підприємств? Навіщо депутатам гроші, якщо вони нічого не роблять? Активісти вимагають чистої води, активісти вимагають відремонтованих доріг. А депутати нічого не роблять, тільки тихесенько собі виділяють житомирську землю, обєкти нерухомості, тобто обкрадають житомирян. А тепер ще кредити беруть – тобто обкрадають вже дітей житомирян, і тих, які народились, і тих, хто тільки має народжуватись. Навіщо нам ці депутати?!

Ніхто з депутатів не вимагав знизити ціну на газ для підприємств. А вже зараз підприємства сплачують 15 тис грн за 1000 м.куб. І, якщо звичайна людина за опалення свого будинку може взяти субсидію, то за підвищення ціни на хліб та інші продукти харчування ніхто нам субсидії не дасть. А ціна на опалення складає вартість ціни на усі товари. Тобто нас обкрадають двічі - один раз за опалення житла, другий (а це набагато більше) у магазині, на ринку.

У людей коротка память. Люди не можуть зрозуміти, як вони пообирали цих депутатів, котрі зараз керують в Житомирі. Я хочу звернути увагу, що ці депутати не зявилися зараз, у депутатському корпусі вони перебувають десятками років. Користуючись короткою памятю людей, ці депутати змінюють партії, а люди забувають їх витівки з роками. Вони(ці депутати) вже вкрали в нас у Житомирі не тільки землю, а й переговорні пункти, комунальні аптеки, кінотеатри. Приходить час, видають картки житомирянина, інші картки, і знову пропонують за гроші (а на картки переводять гроші) віддати голос за того чи іншого депутата, ту чи іншу партію, того чи іншого мера. Може пора покласти цьому край? Ваше життя залежить від цих депутатів, котрих ви переобираєте кожну каденцію. Усі ці депутати вже давно відірвані від вас, в них немає до вас співчуття, воно заснуло назавжди. Я це бачив по їх очам та по їх справам Їх неможливо вилікувати.

Депутат від Мальованки Моісеєв перебував та обирався від багатьох партій. Моїсеєв був заступником Дебоя, очолював комітет економіки та транспорту . У 2014 році Моїсеєв був вигнаний з мерії народом. Але сьогодні Моісеєв – депутат від партії БПП і знову очолює бюджетний комітет у Житомирі. Саме ви його і вибрали. А тепер кажете, що стара влада була краща. То це і є стара влада. Це вам приклад. Далі добавлю. В будівлі мерії є перукарня по вулиці Велика Бердичівська. Там працювали інваліди. Він їх звідти вигнав, забрав цю перукарню собі і всівся у крісло директора.


Александр Коцюбко | 02.11.2018 | Переглядів: 1635
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0