Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

«Самопоміч» не знає, що Україна добуває 21 мільярд кубів газу.

Автор: , 13.11.2018, 17:31:35
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

12 листопада 2018 року до Житомира приїздив кістяк партії «Самопоміч». Виступали у Житомирському медичному інституті. «Самопоміч» застосувала старі віджилі технології самопіару. Хороше питання було їм завдано з залу. Що ви зробили за останні чотири роки? На що відповіді не було.

Мене, як і усіх турбувало питання ціни на газ – як знизити цю ціну. Дивлячись їм очі в очі, я хотів донести до них, що народ не задоволений їх діями. Я привселюдно запропонував їм зайнятися питанням зниження ціни на газ для усіх споживачів. Бо ще раз хочу нагадати, що зниження ціни на газ для населення недостатньо, тому що, це ж саме населення буде сплачувати захмарні ціни на газ для бізнесу у складі цін на товари та послуги. Ще раз наголошую, - не бізнес буде платити підвищену ціну на газ для підприємств та організацій, а ми з вами – споживачі товарів та послуг. Вже зараз підприємства та організації України сплачують за газ 15200 грн за 1000 м.куб. Тому зниження ціни на газ для усіх споживачів – це питання № 1. На своє питання я одержав дуже дивну відповідь. Члени партії «Самопоміч» відповіли – «Треба збільшити видобуток газу в Україні, тоді і ціна на газ знизиться.» Вони, ці політики з «Самопомочі» зовсім не розуміють, народу давно відомо, що Україна добуває на рік 21 мільярд кубів газу, що вся Україна споживає 10 мільярдів кубів. Народу відома і ціна на цій газ -441 гривня за 1000 кубів газу з доставкою додому кожного українця. А за Конституцією України надра належать народу України. 441 грн за 1000 кубів газу – це є ціна для громадян і підприємств та організації України. А нам ви продаєте газ по 8000 населенню та по 15200 організаціям. Тобто ви всі, депутати є порушниками Конституції України. Ви, депутати, вже давно про себе знаєте це, але ви повинні знати, що і ми, народ, це також знаємо.

Так навіщо ви привселюдно брешете у черговий раз? Таким чином ви самі обрубаєте сук, на якому сидите. Я для себе склав висновок, що вони, ці депутати, до сих пір вважають український народ «лохами».

Друге. Вони, ці депутати, кожного разу, звинувачують у всьому, що відбувається в Країні, владу, тобто вони намагаються перекласти усі свої помилки та злочини на якусь абстрактну владу. Вони думають, що люди не розуміють і не знають, що все, що робиться зараз у Країні, робить не абстрактна влада, а оці самі люди, які виступають. Але вони, ці політики, мабуть, вже давно ніде не навчалися, тому що кожен першокурсник знає, що таке влада, і що влада складається з трьох складових – законодавча (це ті самі депутати, які виступали), виконавча( в її складі чиновники) та судова. Це вони, ці депутати, приймають неудобоносимі закони, це вони, ці депутати, самі ж ці закони не виконують. То скільки ж можна брехати? Приїхали до Житомиру та брешуть в очі житомирянам.

Фінал – приїхали, набрехали людям в очі і поїхали далі в Київ з упевненістю, що зробили щось хороше для людей.

А на справді

  • Ціну на газ вони знижувати не збираються
  • Власні помилки та злочини виправляти не збираються
  • І продовжують брехати людям.

І я хотів би сказати усім депутатів від усіх партій та фракцій, що усе вищезгадане стосується не тільки «Самопомочі», але й усіх вас, називаєтесь ви опозицією, чи партією влади, - усі ваші вчинки однакові, і народ це бачить та розуміє добре.


Александр Коцюбко | 13.11.2018 | Переглядів: 1690
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0