Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Переваги й особливості керамічного грилю Big Green Egg

Автор: Оксана Загороднюк, 18.11.2023, 09:46:46 Керамічний вугільний гриль Big Green Egg високої якості

Ед Фішер, засновник компанії-виробника Big Green Egg та учасник Другої світової війни, в 1974 році назавжди змінив уявлення американців та всього світу про те, яким має бути гриль. Глиняні печі, на яких готували страви на природі, відійшли у минуле. Нині мільйони користувачів по всьому світу віддають перевагу надійному, довговічному, функціональному приладу – грилю Big Green Egg.

На сторінці інтернет-магазину Grill Shop за посиланням https://grillshop.com.ua/big-green-egg.html представлені різноманітні за вагою та діаметром решітки моделі. Покупець вибирає потрібний прилад залежно від місця приготування страв та компанії людей, які ними пригощатимуться.

Вугільний гриль Big Green Egg

Особливості керамічного гриля Big Green Egg

Прилад високо цінують через: 

  • Рівномірне просмаження. Всередині грилю постійно циркулює гаряче повітря. Завдяки цьому страва готується по всій площі та залишається соковитою.
  • Швидкий нагрів. Через 10 хвилин після розпалювання можна розпочинати готування.
  • Економність. Форма та матеріал виготовлення сприяють заощадженню вугілля.
  • Багатофункціональність. З Big Green Egg можна готувати десятки страв: стейки, птицю, реберця, піцу, шашлик, навіть кондитерські вироби. Гриль призначений для варіння, тушіння, смаження, запікання.
  • Мобільність. Малі та середні за розміром моделі можна брати з собою на природу.


Великі моделі вагою понад 50 кг можна ставити на задньому дворі будинку і готувати свіжі й смачні страви у теплу пору року.

Модель гриля Big Green Egg

Режими роботи приладу

Термічна обробка страв відбувається кількома способами:

  • Від тепла, яке віддає решітка. Це класичний гриль, на якому готують овочі та м’ясо.
  • Методом конвекції. Повітря нагрівається від вугілля і циркулює знизу-догори. Це ідеальний варіант для приготування піци.
  • Інфрачервоне випромінювання від розпеченого вугілля. Оскільки паливо знаходиться на достатній відстані від їжі, остання готується рівномірно.


Серед особливостей грилів Big Green Egg звертає на себе увагу міцність. Властивість забезпечується використанням кераміки. Модель витримує різкі коливання температури без втрати характеристик. Тому прилад може зберігатися надворі взимку. Привабливий зелений колір гармонує з ландшафтом, а лаконічна форма яйця не займає багато місця. Big Green Egg – слушний вибір для сімейного свята, повсякденного приготування або дружніх посиденьок! Можна вибрати потрібну модель з широкого асортименту, який представлений в інтернет-магазині Grill Shop.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 18.11.2023 | Переглядів: 415 | еда, гриль, мангал, приготовление, барбекю, Кухня

Читайте також на цю тему: